2777
2789
عنوان

لطفابیاین

93 بازدید | 13 پست

بچه ها من 25گرم طلا خریدم زمانیکهگرمی750بود الان که حساب میکنم 7تومن سود میکنم به نظرتون بفروشم پولشو بذارم بانک یا نه نگه دارم اخه اینجا گفتین طلا میاد به500میرسه خیلی نگرانم اگه 500بشه 7تومن ضرر میکنم

خوشبختم چون ی مرد همه چی تموم دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نفروش،طلا خودش سرمایه است

ولی پول ایران هرروز داره بی ارزش تر از روز قبل میشه

بعدشم محاله که طلا ارزون بشه!!!

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
نه نفروش،طلا خودش سرمایه است ولی پول ایران هرروز داره بی ارزش تر از روز قبل میشه بعدشم محاله که طل ...

میگن500میشه

این کارو نکن تازه اگه هم پایین بیاد چقدر میاد مگه اگه بفروشی پولشو بانک بزاری مگه چقد بهت سود میده .یکی از آشناهامون طلا فروشه ازش پرسیدم طلا پایین میاد مگفت نه خیلی سخته 

یادمان باشد اگر تنگی دل غوغا کرد،( مهدی فاطمه ) تنهاست از او یاد کنیم .
این کارو نکن تازه اگه هم پایین بیاد چقدر میاد مگه اگه بفروشی پولشو بانک بزاری مگه چقد بهت سود میده . ...

بانک ی ساله بذارم ماه400سود میده

میگن500میشه

کی گفته؟؟؟؟؟ هر کی گفته احتمالا خیلی خوش خیاله

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
بنظرت پول ارزش داره؟اینکه بفروشی بزاری بانک بنظرت روز به روز از ارزش پولت کم نمیشه نظر من اینه یا ن ...

با25ملیون چی بخرم

همینجا داشتن میگفتن

همچین چیزی نیست عزیزم،میتونی از چند تا طلا فروشم بپرسی، به نظرمن این کارو نکن،پشیمون میشی

با این حال بازم خودت میدونی

همچین چیزی نیست عزیزم،میتونی از چند تا طلا فروشم بپرسی، به نظرمن این کارو نکن،پشیمون میشی با این حا ...

به نظرت به 400یا500نمیرسه؟

به نظرت به 400یا500نمیرسه؟

نه محاله!!!