2789
عنوان

پریود طولانی

225 بازدید | 9 پست

سلام دوستان یک سوال داشتم من الان ۲هفته هست که پریودم و هفته اول قاعدگی سنگین داشتم اما الان به صورت لکه بینی با این شرایط هم می ترسم برم دکتر به نظرتون خطرناکه و چی مصرف کنم خوب بشم؟

سرخود چیزی نخور

برو سونو

اگه سنت نزدیک ۴۵ ایناس احتمالا ضخامت رحم پیدا کردی ک بخاطر یائسگی هس

اگه سنت پایینه هورمونات بالاپیینه ک دکتر با ازمایش بهت دارو میده

فقط سرخود چیزی نخور

فمینیست هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا پریودیا ریخته به هم ...ما خانوادتا یکی دوماهخ درست پریود نمیشیم ..منم شدم یه روز لک یه روز خون متوسط و تامام .

رفتمم دکتر گفت چیزب نیست

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

دکتر بهت مفنامیک اسید میده تا قطع بشه و البته که سونوگرافی میده تا ببینه چرا قطع نشده  ولی تو حتما برو تا خود دکتر ازت شرح حال بپرسه و دارو بنویسه... چون ممکنه شرح حال تو فرق کنه و این دارو برات خوب نباشه

گلم من یه نگاهی به تاپیکات کردم. چرا یه دکتر زنان نمیری؟؟؟ قشنگ ماسک بزن، فاصله اجتماعیتم حفظ کن. یه اسپری الکل هم همراهت باشه. حتما برو دکتر

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::