2777
2789
عنوان

اقدامی ها

157 بازدید | 4 پست

من بچه دارم.٢ماه پيش از دادم مشكوك به بارداري بود سونو دادم الان عكسشو ميذارم 

طبق سونو كيست ريز تخمدان دارم دكترم قرص سپيتروترن داد اسمشو دقيق يادم نيست من ٥روز خوردم قرص رو ديدم سردرد ميگيرم اذيت ميشم نخوردم كلا ٩روز از پريوديم گذشته بود كه بخاطر ول كردن اون قرص باز پري شدم١٣تير پري شدم١٩پاك شذم ٣/٤بار رابطه بدون جلوگيري داشتم با همسرم امكانش هست باردار بشم؟

طبق سونو رحم داراي سايز واكوي نرمال اندومتر١٠ضخامتش

شكل واكو تخمدان ها نرمال ولي مختصر پرومينانت بوده و حاوي كيست هاي فوكلكولي ريز پراكنده 

دكترم گفت حامله نميشي تا درمان نش

خدایی که تو همه شرایط حواسش بهمون هست😍بیبی چکم ۱۴۰۰/۳/۴مثبت شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه مگه من با این مشکل تخمک گذاری میکنم

منم تنبلی دارم.دوستم تنبلی شدید داشت بهش گفتن باردار نمیشه اونم یه دختر داشت ول کرد کلا و رابطه ازاد داشت بفعد ۶ماه زنگ زد بهم با گریه که باردارم 😊😊😊😊 دکترا حرف زیاد میزنن .

من اوابوست میخورم این ماه.توهم بخور.گرونه ولی میارزه.خیلی ها نتیجه گرفتن باهاش.

خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰  فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎
منم تنبلی دارم.دوستم تنبلی شدید داشت بهش گفتن باردار نمیشه اونم یه دختر داشت ول کرد کلا و رابطه ازاد ...

مرسی عزیزم انشاالله مامان میشی

خدایی که تو همه شرایط حواسش بهمون هست😍بیبی چکم ۱۴۰۰/۳/۴مثبت شد