2777
2789
عنوان

غذای فاسد

174 بازدید | 14 پست

سلام 

دوستان من شب غذا گذاشتم واسه امروز یادم رفت بزارم یخچال صب دیدم مونده بیرون به نظرتون خراب شده بریزم دور ؟ 

وقتی دیدم مونده بیرون فوری گذاشتم یخچال هیچ بویه بدی هم نمیده 

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاسد میشه نخورید

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
چه غذایی؟  دمای خونتون چطوره؟

برنج و قورمه سبزی 

نه سرده نه زیادی گرم 

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
اکه تو آشپزخونتون گرم بوده خراب شده اگه سرد بوده نه

اگه بو نده بازم خراب شده 

عزیزم داغش کن اگه بوی بد بده یعنی خراب شده 

ولی برامنم چندبار اینجوری شد خراب نشده بود 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فاسد میشه نخورید

☹☹☹ باشه ممنون 

عزیزم داغش کن اگه بوی بد بده یعنی خراب شده  ولی برامنم چندبار اینجوری شد خراب نشده بود

چشم مرسی

برنج و قورمه سبزی  نه سرده نه زیادی گرم

قورمه سبزی سالمه ولی احتمال فساد برنج خیلی بالاست . 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

دیگه گشنم بود خوردیم با دخترم 😁

گرم کردم بویه بدی هم نداد توکل به خدا 😐