me_before_you مدیر عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 43 عنوان عشق | مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 68 پست تاحالا چندبار عاشق شدین؟بهش رسیدین یا نه؟ درسته که زندگی اون جشنی نیست،که همیشه دلت میخواست به اون دعوت بشی،ولی حالا که اومدی تا میتونی عاشقاااانه برقص💃🏻🥰 1399/04/30 | 16:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yezendegi عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 1643 بابام لر مامانم ترک.. لهجه مادرتون روشمااثرگذاشته معرفی میکنم خانم وکیل هستم تونیروی انتظامی کارمیکنم
me_before_you مدیر استارتر عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 43 یک بار دو نفر دیگه بودن فقط ازشون خوشم میآمد ولی حسی که به اون یک نفر داشتم به هیچکس نداشتم منم همینطور یه نفر هست که با اومدنش متوجه میشی همه قبلیا سوتفاهمی بیش نبودن درسته که زندگی اون جشنی نیست،که همیشه دلت میخواست به اون دعوت بشی،ولی حالا که اومدی تا میتونی عاشقاااانه برقص💃🏻🥰
yezendegi عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 1643 عه چه جالب برا من از بچگی بود نوجوونی بین ۹ تا۱۸ سال اتفاق میفته وعشق بچه گی هست که تونوجوونی دخترا ها بوجود میاد وبیشتر میشه معرفی میکنم خانم وکیل هستم تونیروی انتظامی کارمیکنم
me_before_you مدیر استارتر عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 43 من اختیاریه.هرکی ک خوب باشه عاشقش میشم😁😁😁 😂😂😂😂😂😂این آپشن خوبه درسته که زندگی اون جشنی نیست،که همیشه دلت میخواست به اون دعوت بشی،ولی حالا که اومدی تا میتونی عاشقاااانه برقص💃🏻🥰
سانیاااااا_سابق عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 3903 نوجوونی بین ۹ تا۱۸ سال اتفاق میفته وعشق بچه گی هست که تونوجوونی دخترا ها بوجود میاد وبیشتر میشه عجب من از وقتی که یادم میاد دوسش داشتم اونم همین طور
yezendegi عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 1643 مگه از روی پیام معلومه😂😂😂😂 آری خواهرم!خرخر ترکی هست که عذرمیخوام میشه اِشَح اِشَح معرفی میکنم خانم وکیل هستم تونیروی انتظامی کارمیکنم
فیرروززه عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 4876 منم همینطور یه نفر هست که با اومدنش متوجه میشی همه قبلیا سوتفاهمی بیش نبودن برا من که اون یک نفر رفت پشت سرش هم نگاه نکردنمیدونم دوباره میتونم شخصی ببینم و اینطوری بهش احساس داشته باشم
yezendegi عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 1643 عجب من از وقتی که یادم میاد دوسش داشتم اونم همین طور نمیدونم هرچی که هست خوشبخت باشین باهم انءشاالله!وهمگیمون هم همینطور!انءشاالله! معرفی میکنم خانم وکیل هستم تونیروی انتظامی کارمیکنم
maryam7180 عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 1688 آری خواهرم!خرخر ترکی هست که عذرمیخوام میشه اِشَح اِشَح 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ما هممون ترکی حرف میزنیم خخخخ بیچاره بابام تو خونمون غریب افتاده
me_before_you مدیر استارتر عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 43 برا من که اون یک نفر رفت پشت سرش هم نگاه نکرد نمیدونم دوباره میتونم شخصی ببینم و اینطوری بهش احساس ... اگه کسی رفته اولا اون ضرر کرده دوما مطمئن باش یکی میاد که با اومدنش خودت میگی چه خوب که اون رفت درسته که زندگی اون جشنی نیست،که همیشه دلت میخواست به اون دعوت بشی،ولی حالا که اومدی تا میتونی عاشقاااانه برقص💃🏻🥰
yezendegi عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 1643 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ما هممون ترکی حرف میزنیم خخخخ بیچاره بابام تو خونم ... 🤣🤣😅😅خوب یادش بدین یاهم توخونه ترکی حرف بزنید خوب معرفی میکنم خانم وکیل هستم تونیروی انتظامی کارمیکنم
سانیاااااا_سابق عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 3903 نمیدونم هرچی که هست خوشبخت باشین باهم انءشاالله!وهمگیمون هم همینطور!انءشاالله! ممنونم ایشالا همه خوشبخت بشن 😍😍
yezendegi عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 1643 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ما هممون ترکی حرف میزنیم خخخخ بیچاره بابام تو خونم ... منم ترک هستم خوشبختم😃 معرفی میکنم خانم وکیل هستم تونیروی انتظامی کارمیکنم