2777
2789
عنوان

کیک خانگی

184 بازدید | 18 پست

من مهسام یه قنادم که عاشق کارمم انواع کیکهای خامه ای و فوندانتی و مینی کیک و کیکهای عصرانه و کافی شاپی و نان خامه ای و....به صورت روزانه و با بهترین مواد میپزم و تحویل

دوستای عزیزم میدم.😍😍

بتازگی پیج درست کردم نیاز به حمایت شما دوستای گلم دارم لطفا به پیجم سر بزنید و با لایک و حمایتتو منو دلگرم کنید،،تازه قراره کلی آموزشهای باحال و رایگان هم داشته باشیم،پس منتطرتونم😚

حال دلتون خوش و کامتون همیشه شیرین❤❤

حالا چجور منو پیدا کنید این آدرس کلبه شیرین منه👇👇

@mahsa.cake2020

اگه دوست داشتین کیکهای خوشمزه منو امتحان کنین اینجا شماره تماسمو میذارم👇👇

۰۹۳۶۴۳۸۷۳۷۸

عزیزای من لطفا فقط برای سفارش تماس بگیرید و خواهشا وقت من و خودتون که میدونم حتما طلاس رو نگیرید😗😗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کانال نداری?

منم منتظرم بچهام بزرگ شن راه شما رو ادامه بدم عاشق اشپزی و صد البته قنادیم😍

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
کانال نداری? منم منتظرم بچهام بزرگ شن راه شما رو ادامه بدم عاشق اشپزی و صد البته قنادیم😍

نه عزیزم.منم از بچگی آرزوم بود و هر بار با مخالفت بقیه عقب کشیدم و کلی کارای بیهوده کردم ولی الان پر انرژی شروع کردم و هیچکس نمیتونه جلومو بگیره

چیکار کنیم کیک اسفنجی گنبدی نشه؟ نسبتاشو میتونی بگی؟😊

باید اول از حرارت فرت مطمئن بشی.

دوم اینکه میتونی یه حوله مرطوب دور قالبت بذاری.

سوم تمام موادتو حتما وزن کن.نسبتارو رعایت کن ارد و شکر به یه اندازس.

مثلا برا ۲ تا تخم مرغ آرد و شکر هر کدوم ۵۰ گرمه

باید اول از حرارت فرت مطمئن بشی. دوم اینکه میتونی یه حوله مرطوب دور قالبت بذاری. سوم تمام موادتو ح ...

مرررسی😘😘

من همیشه پودر کیک آماده میگیرم ولی اینبار با همین نسبتایی که گفتی درست میکنم ببینم چجوری میشه😘

باید اول از حرارت فرت مطمئن بشی. دوم اینکه میتونی یه حوله مرطوب دور قالبت بذاری. سوم تمام موادتو ح ...

حوله مرطوب?

نمیسوزه داخل فر?

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

پیشنهاد میکنم یه چنلم درست کنی چون خیلیا اینستا ندارن یکیش من دوس داشتم کاراتو ببینم😔