2777
2789
عنوان

چجوووورییییی بهش بفهمووووووووونم😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 38 پست
الانم اون کلی ب من حرف زده ها...سه روزه یک کلمه باهام حرف نزده که مثلا قهرم هست

مهم نيست حرف ميزنه يا نه

اول حد و جايگاهشو بهش نشون بده

بيخود ميكنه دست روت بلند ميكنه!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهتون بگم رو شوهراتون اجرا کنید نینی سایتیا ،اینقدر نگین شوهرامون طرفدار خانوادشونن. خب شوه ...

یا مثلا روز تولد خواهرش کادو بخرین بگین من میدونم خواهرت منو دوست نداره اما بخاطر عشق تو من بهش محبت میکنم... اون مادر و خواهزش مدتها با محبت خودشون رو تو دلش جا کردن.شما باید خودتون رو بهتر و مهربون تر از اونا نشون بدین جلوی شوهراتون

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیزی بهتون بگم رو شوهراتون اجرا کنید نینی سایتیا ،اینقدر نگین شوهرامون طرفدار خانوادشونن. خب شوه ...

شوهرم سریع جبهه میگیره که مگه با تو بوده؟؟ولشون کن.جرئت ندارن کاری بکنن از دست تو و ....

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
شوهرم سریع جبهه میگیره که مگه با تو بوده؟؟ولشون کن.جرئت ندارن کاری بکنن از دست تو و ....

اگه اون روش منو اجرا کنی نمیگیره

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
مهم نيست حرف ميزنه يا نه اول حد و جايگاهشو بهش نشون بده بيخود ميكنه دست روت بلند ميكنه!

چی بگم 😔ممنونم از نصیحتهای خواهرانت

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
بحث چی بوده؟ چرا انقد پروش کردی که کتکت بزنه و هیچی نگی؟ انقد حساس نباش رو خانواده همسرت

پیش خواهراش‌با من تلفنی‌صحبت نمیکنه...زنگشم که‌میزنم ساکت میمونه میگه خواهرم پیشمه😐

پیش خواهراش‌با من تلفنی‌صحبت نمیکنه...زنگشم که‌میزنم ساکت میمونه میگه خواهرم پیشمه😐

حساس نباش گلم بیخیالش شو

همه مردا همینجورن 

بابا منم همینجوره🤦یعنی تا میره خونه مامانجونم دیگه جواب مامانمو نمیده😅

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎

وقتی کتک زد باید جوری باهاش سرد میشدی جوری آدم حساب نمی کردی و جدی برخورد میکردی که ۱۰ بارم می اومد منت کشی بازم نمیبخشیدیش تا حساب کار دستش بیاد بدونه نمیتونه هرکاری که میخواد بکنه