2777
2789
عنوان

چجوووورییییی بهش بفهمووووووووونم😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 38 پست
حتی بااین که بددهنی میکنه و خیلی هم لوسه و خودش هم خیلی خوب میدونه ولی بازم نمیفهمه    

دقیقا

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

یه نظریه معروف هست که میگن مردایی کتک میزنن که زن کتک خور دارن.باید اونقدر روی مرزهاتون محکم باشین که بفهمه نباید نزدیک این مرز بشه.واسه من کتک زدن یه مرزه.یکبار همسرم روم دست بلند کرد یه جوری رفتار کردم و سرش داد زدم که باورش نمیشد منم.درباره خواهرش هم شما باید از راهش وارد بشی.شوهر من اوایل ازدواجمون خواهرش رو درحد عزیز ترین داراییش دوست داشت و هرچی میگفتم خواهرت اینو گفته میگفت تو ایراد داری اشتباه از توئه.الان یه جوری شده خودش میگه بهم حتما خواهرم یه چیزی تو تو دیده بهت حسودی میکنه که بهت تیکه میندازه .خخخ

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردی که زنشو کتک میزنه دیگه این حرفا رو نداره چیو میخوای بفهمونی؟  چه فایده ای داره وقتی دستش ...

و زن بیچاره چ کنه؟؟؟تحمل تحمل و تحمل

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
یه نظریه معروف هست که میگن مردایی کتک میزنن که زن کتک خور دارن.باید اونقدر روی مرزهاتون محکم باشین ک ...

درمورد خواهرش مگه چجوری رفتار کردی؟؟

اوول باهاش منطقي راجب اين مورد صحبت كن كه بار اخريه از اين رفتار وحشيانش ميگذري ديدي نميشه بعضي اوقا ...

اینقد به خونوادم گفتم که براش عادی شده

و زن بیچاره چ کنه؟؟؟تحمل تحمل و تحمل

تحمل نه

مقابله به مثل... 

یه زنی رومیشناسم یه جوری شوهرشو کنترل میکنه طرف تبدیل شده به فرشته مهربان... باید روششو بلد باشی

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
اینقد به خونوادم گفتم که براش عادی شده

كاري نكردن اصلا؟؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تحمل نه مقابله به مثل...  یه زنی رومیشناسم یه جوری شوهرشو کنترل میکنه طرف تبدیل شده به فرشته ...

نرم رفتاری یا سخت رفتاری؟؟؟

كاري نكردن اصلا؟؟

پدرمادرشو درجریان گذاشتن و این بار اخری تا شکایت رفتیم و بازم وساطت خانواده و بزرگا

پدرمادرشو درجریان گذاشتن و این بار اخری تا شکایت رفتیم و بازم وساطت خانواده و بزرگا

اين دفه تا شكايت نرو

وااقعا شكايت كن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهتون بگم رو شوهراتون اجرا کنید نینی سایتیا ،اینقدر نگین شوهرامون طرفدار خانوادشونن.

خب شوهر شما با یه پرنسس ازدواج کرده باید مثل اون خانم پرنسس رفتار کنید

وقتی از خانوادش رفتار بدی دیدین و یا مثلا تیکه انداختن بیاین خونه.خودتون رو نگه دارین .همونجا تو ماشین بهش نپرید. ... اومدین یه چای و نیم ساعت که گذشت یه جوری خودتونو غمگین بگیرین که بفهمه ناراحتین.با اون سر سنگین نباشین.میخوایم از حالت حمایتی مردتون استفاده کنین.

بعد که پرسید چی شده بگین تو خودت میدونی من چقدر دوستت دادم.مامتن و خواهرت مثل خانواومن.من خیلی دوست دارم باهاشون خوب باشن.دوستشون دارم اما گمونم اونا دوست ندارن ...بعد بگسد مثلا امروز تو مهمونی فلان رفتارو کردن.

بعد بگین من همه راها رو امتحان کردم نشد .تو میگی چکار کنم.... آقوووو خودش میاد سمت شما ،امتحان کنین ...

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
اين دفه تا شكايت نرو وااقعا شكايت كن

الانم اون کلی ب من حرف زده ها...سه روزه یک کلمه باهام حرف نزده که مثلا قهرم هست

درمورد خواهرش مگه چجوری رفتار کردی؟؟

برات نوشتم