2777
2789
عنوان

6 تا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 53 پست
شرایط مالیشو دارین؟ 

اگر بخوام مث کسایی فکر کنم ک بچه حتما باید اتاق جدا داشته باشه و حتما باید همه چیز براش محیا باشه و تا لب تر کرد براش هرچی خواس تهیه کنم ن ندارم

عزیزم خودت داری میگی قدیما!!! الان زمونه فرق کرده بچه های الان حریم خصوصی میخان الان دختره من پنج س ...

دختر شما در آینده میتونه اگه همسرش مشکل مالی خورد تحمل کنه با این تربیت؟ میتونه در آینده توی زندگی صبور باشه و بدونه همیشه همه خواسته هاش اون جوری ک میخواد برآورده نمیشه این نوع تربیت ظلم ب بچه و آیندشه عزیز من، من نمیگم ک فقز بچه بزرگ شه اما در حد زندگی کاملا معمولی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بچه لوس و پر توقع دوس ندارم و قبل بچه دار شدن كلي شعار ميدادم اما بعدا ديدم اگه بخوام با اين افك ...

اینکه تبلت برای بچه ضرر داره یه چیز کاملا یقینی بین همه است من هیچ وقت برای بچم این کارو نمیکنم و سعی میکنم با چیزای دیگه انسش بدم ک اونو فراموش کنه دلیل نمیشه ی سری پدر و مادر ب ضرر بچشون رفتار کنن منم بگم چشم چون اونا اینکارو کردن منم میکنم ک... 

دختر شما در آینده میتونه اگه همسرش مشکل مالی خورد تحمل کنه با این تربیت؟ میتونه در آینده توی زندگی ص ...

بله میتونه چون جوری تربیتش کردیم که صبر کردنم بلد باشه مثلا دوچرخه که میخاست با این که میتونستیم همون روز براش بخریم شوهرم گفت بزار چند ماه بگذره بعد براش میگیرم اینجوری نیست که وقتی یه چیزی میخاد بگیم فعلا نیست گریه کنه.اقتضای جامعه همینه الان باید امکاناتشو داشته باشی بعد به فکر بچه باشی.البته نظرات متفاوته من دوی دارم اینجوری بچه هامو تربیت کنم البته من هرماه پیش مشاور خانواده میرم اون خیلی کمکم میکنه تو تربیت بچه ها دخترم پنج سالشه تو فامیلمون به عاقل بودنش زبان زده.آره قدیم همه تو یه اتاق میخابیدن ولی زندگیه همه اینجوری بود ولی الان زمون تا آسمون فرق میکنه با قدیم

اینکه تبلت برای بچه ضرر داره یه چیز کاملا یقینی بین همه است من هیچ وقت برای بچم این کارو نمیکنم و سع ...

تفکرات شما مثل خواهرشوهرمه دخترش تبلت نداشت میرفت بچه های دیگه رو اذیت میکردو گوشی رو از دستشون میگرفت بعد به خودشم افتخار میکرد که تبلت نداره بچش.آخرش خواهر شوهر کوچیکم بهش گفت نخریدی براش چشمش همش به دست بچه های دیگه س.حالا من که واسه دخترم گرفته بودم هروز پنج دیقه بازی میکردو مینداخت یه گوشه الانم یکساله خراب شده اصلا نمیگه درستش کن ولی بچه ی خواهرشوهرم همچنان تبلت بچه های دیگرانو میگیره و پدر مادراشونم بدشون میاد

اینکه تبلت برای بچه ضرر داره یه چیز کاملا یقینی بین همه است من هیچ وقت برای بچم این کارو نمیکنم و سع ...

تربیت بچه پیچیده تر از این حرفاست تا بچه دار نشی و بچت به سن دو سه سالگی نرسه نمیفهمی چقدر سخته .بچه نمیفهمه ضرر یعنی چی دوس داره چیزی رو که دیگران دارن تجربه میکنن اونم تجربه کنه 

اگر بخوام مث کسایی فکر کنم ک بچه حتما باید اتاق جدا داشته باشه و حتما باید همه چیز براش محیا باشه و ...

نه در این حد 

ولی اول باید بسنجید ببینید نیاز های اصلیشو دارین، چون الان قیمت پوشک و دارو های ویتامین و. سونو گرافی، هزینه دکتر، خیلی زیاده

تربیت بچه پیچیده تر از این حرفاست تا بچه دار نشی و بچت به سن دو سه سالگی نرسه نمیفهمی چقدر سخته .بچه ...

بله بابا.ايشون بايد از نزديك لمس كنن كه متوجه عمق قضيه بشن الان هرچقدم بحث بشه شايد بي فايده باشه براشون.وگرنه شعار دادن كه كاري نداره

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
مگه روزی اونا نمیرسه؟ خیلی از بچه ها ی بهزیستی توی خانواده های خوبی میرن دلیل نمیشه اینکه نادرپدرشون ...

میروند چه جور با حسرت بزرگ میشن  بجه ای که باید غرق محبت باشه سر جهار راه اسفند دود میکنه.امیدوارم به زودی زودی خدا بهتون بچه بده طعم شیرینش رو بچشین و متوجه سختی ها بشین ب الان بیرون گود نشستین