2777
2789
عنوان

بارداری تو وضع کرونا

369 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها خوبید بنظر شما باردار شدن تو این وضع درسته? من متاسفانه نی نی اولم خودبخود سقط شد الان ۳ ماه گذشته ولی فکر میکنم که درست نباشه تو این وضعیت بارداری نظر شما چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا تعداد باردارا تو این مدت رفته بالا ....برا سونوها و دکتر رفتن سخت میشه .ولی از لحاظ دیگه ک همش تو خونه ایم و نمیخواد بیرونی جایی بریم برا بارداری راحته 

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
اره حرفت درسته دکترمم گف باید یاد بگیریم باهاش زندگی کنیم اما میترسم مریضی چیزی بشم تو این وضعیت

خب بیرون نرو و رعایت کن انشالا چیزی نمیشه.من بیرونم زیاد میرم ولی سعی میکنم رعایت کنم خودمم

ببین منم ۴۰ روز پیش  توی ۴ماهگی مجبور به سقط شدم،ولی سه ماه دیگه میخوام باز اقدام کنم بخاطر شرایط سنیم مجبورم،ولی تو عجله نکن دو سال دیگه هم بشی اشکال نداره

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن
اگه شرایط مالیتون خوبه بیار اما باز ریسکه عزیزم فک ک فامیل دوست و اشنا میان بچه رو ببینن کلیم بفل و ...

کسی راه نمیده ادم ..

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم