2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم  فروختم هیچی هم سود نکردم یکسره منفیه

داره رنج میزنه

هنوز شروع نشده حرکتش 

ولی بنیادش جالب نیست

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
ببخشید شما میدونین چجوری با رمز اولیه معامله آنلاین میشه کرد؟کد بورسی نداده هنوز ولی پیام اومده سایت ...

نه عزیزم اول باید کد معاملاتیت بیاد بعد

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
داره رنج میزنه هنوز شروع نشده حرکتش  ولی بنیادش جالب نیست

بازم سوال

تملت که منفی شد و نتونستم بخرم

ولی خمحرکه خریدم توی یک و خورده مثبت الان اومده توی سفارشاتم ولی توی پورتفوی نیست؟چرا؟

به نظرت سهم خوبیه یا کنسلش کنم؟

پسرم تو جووووون منی🥰

کد معاملاتی اومده ولی کد بورسی نه 

کد معاملاتی همون کد بورسیه

بازم سوال تملت که منفی شد و نتونستم بخرم ولی خمحرکه خریدم توی یک و خورده مثبت الان اومده توی سفارش ...

نخریده برات 

کد معاملاتی همون کد بورسیه

راس میگین؟وای من از چن نفر اینجا پرسیدم گفتن کد معاملاتی بورسی نیس باید بیاد 

ببخشید من نام کاربری و همون کد معاملاتی رو مینویسم میگه یا نام کاربری اشتباهه یا رمز چجوری وارد شم؟

توروخدا ببخشیدا شمارو هم اذیت میکنم