حدود 3ماه پیش یه پسره مزاحم شد تو خیابون که من قبول نکردم شمارشو بگیرم اونم گوشیمو بزور گرفت و منم از ترس اینکه گوشیمو نبره رمزشو زدم اونم با گوشیم به گوشی خودش میس کال انداخت منم بعد دو روز که همش زنگ میزد مزاحمت ایجاد میکرد بلاکش کردم حالا دیروز با یکی از پسرای دانشگاه بیرون بودم میخواستم یه کتاب بش بدم اونو دیدم اومد جلو هزارتا توهین کرد جلو اون پسره به من اونم هیچ عکس العملی نداش همکلاسیم تازه اون مزاحمه تهدیدم کرد که اگه باهام در ارتباط نباشی بدتر آبروتو میبرم یا میدوزمت الان نمیدونم چیکار کنم آدرس دانشگامم بلده نمیتونم با خانوادم در میون بزارم از دیروز تا الان همش استرس دارم اون مزاحمم همش زنگ میزنه میگه کی میای ببینمت میترسم جوابشو ندم
اونی که باورت داره یه قدم جلوتر از کسیه که دوست داره!❄️
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
وا.... چی پیشش داری ک ازش میترسی؟؟؟ ی جای کار میلنگه... چقد بهت نزدیک شد ک گوشیت رو از دستت قاپید... خب خطت رو عوض کن. ب خانوادت بگو اگه کاری نکردب. عجیبینا
والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)