2777
2789
عنوان

شما هم .....😐😐😞😞😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 31 پست

جلل الخالق تو دیگه کی هست 😐😐چه قدر حسودی 

به پسر 3_4ساله حسودی میکنی وات دفاززز😑

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو سنگ دل نیستی عزیزم ســــــــــــــــنگ دلی وا چطور دلت میاد ارزوی مرگ کسیوکنی

اونم بچه😑

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

یا مکه مکرمه..خطرناکی چقد.من گفتم شاید دختره بیست سالو داره

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
حالم چقدازت بهم خورد

منم برای تو متاسفم 

قرار نیست هرچی تو ذهن تویه درست باشه هرکسی با یه فکری یا یه حسی هست و توهم حق نداری اینطوری حرف بزنی بی شخصیت 

خیلی خیلی واست متاسفم بیچاره بد دهن

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

یه آدم چقد میتونه حقیر باشه برای یه کودک همچین آرزویی کنه...توخودت حقته بچت جزء اون بچه هایی باشه که تو جمع کسی محلش نده‌‌‌..‌.خودتو با یه بچه ۴ ساله مقایسه میکنی؟

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
منم برای تو متاسفم  قرار نیست هرچی تو ذهن تویه درست باشه هرکسی با یه فکری یا یه حسی هست و توهم ...

حس این خانمم به شما همین بود و بیان کرد

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
منم برای تو متاسفم  قرار نیست هرچی تو ذهن تویه درست باشه هرکسی با یه فکری یا یه حسی هست و توهم ...

من بیچاره م اره؟؟والاحیووناپبشت کم آوردن آرزوی مرگ بچه ۳ساله رومیکنی خداشفات بده

وخدایی که بشدت کافیست