2777
2789
عنوان

ماسک فیلتردار...

534 بازدید | 28 پست

خانما میگن ماسک فیلتردار استفاده نکنید. من از داروخونه شهرمون پرسیدم فقط از همین نوع ماسک داشت گفت بقیه فعلا تموم شده. منم امروز ساعت ۵ باید برم بیرون میترسم از این ماسکا بزنم. چیکار کنم؟ سوپاپش رو با چسب ببندم درست میشه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت با پارچه درست کن

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

تا حالا میگفتن‌ فقط فیلت ر دار‌ حالا‌ میگن نه‌ 

هر نوع ماسکی‌ استفاده کنی خوبه

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 

نه بابا چیزی نیست 

ماسک فیل تر فقط به این خاطر میگن استفاده نکنید چون اگه کسی کرونا داشته باشه و فیل تر دار بزنه باعث میشه خیلی خیلی بیشتر و با تاثیر بیشتری آدم ها رو آلوده کنه. 

ولی اگه کسی نداشته باشه کرونا و فیل تر دار بزنه... 

خیلی از آلوده شدنش جلوگیری میکنه 

من ماسک  فیتر دارمی زنم با شیلد .سوپاپ دار بد نیست اگه کسی کرونا داشته باشه از راه  سوپاپش ویروس ممکنه به بیرون سرایت کنه می تونه از داخل روشو چسب بزنه همین

با خدا باش و پادشاهی کن

نه چرا با چسب بزنی. ماسک فیلتردار برا خودت که خوبه برا دیگران ضرر داره. برای دم ایمنه ولی سوپاپش باعث میشه که بازدم شما مستقیما بره بیرون و اگه یه بیمار کرونایی استفاده کنه اونوقت برا اطرافیان ایمنی نمیاره. ازین لحاظ میگن استفاده نشه در محیطای تمیز. ولی محیطای آلوده مثل بیمارستان و اینجور جاها که از ماسکای معمولی بهترم هست

نه بابا چیزی نیست  ماسک فیل تر فقط به این خاطر میگن استفاده نکنید چون اگه کسی کرونا داشته باشه ...

خب اگه یکی که اطرافمه کرونا داشته باشه و از این ماسک ها زده باشه منم میگیرم دیگه. بعد تازگیا میگن کرونا تو هوا هم هست