سلام عزیزم منم مثل شما نارسایی دهانه رحم داشتم.سه بار زایمان کردم
16هفته 23هفته29هفته که بچمم بدنیا اومد بییت روز بیشتر زنده نبود ولی بارداری اخرم قبل ازبارداری سرکلاژشکمی کردم و جواب گرفتم الان خداروشکر پسرم تو بغلمه.بنظرم یبارم با سرکلاژشکمی امتحان کن
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
ممنون عزیزم پیش کدوم دکتر سرکلاژ شکمی کردین و ایا استراحت مطلق بودین؟
من شیراز پیش دکتر البرزی شرکلاژشکمی کردم با لاپارسکوپی انجام داد.بعدش تحت نظر دکتروفایی بودم،کهداعتفادی به استراحت مطلق نداشت گغت نسبی ولی من دیگه ریسکشو نکردم همش خابیده بودم جایی نمیرفتم جزددسشویی و حمام.وخداروشکر جوال سختیهایب که کشیدمو گرغتم.امبدوارم شماهم جواب بگیری و دلت شاد بشه
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
سلامت باشی خداروشکر.من دیگه شوهرم راضی نیست خودم ریسک کنم چون واقعا عذاب کشیدم خدا کنه یه آدم خوب بر ...
اره مبدونم.واقعا سخته.من بارداری پنجمم جواب گرفتم و گفتم اخربن لار با سرکلاژشکمی امتحان میکنم دیگه اگه نشد قیدشو میزنم.که خداروشکر شد.ابنشالا یه ادم مطمن گیرت بیاد.اخه رحم اجاره ای هم دردسرای خاص خودشو داره.ولی ابشالا شما براحتی برات پیدا بشه ادم دلسوز.فقط حواست باشه کهدادم مطمنی باشه قبلا سقط نداشته باشه چون لعضیا پنهان میکنن نمیگن.
به یک خانم سالم و متعهد و دارای فرزند سالم از شهر اصفهان برای اینکه بیان رحمشون را اجاره بدن نیاز دارم ،واسطه و دلال هم نیستم برای خودم میخوام قیمت توافقی ۰۹۳۷۵۳۷۴۰۵۴
به یک خانم سالم و متعهد و دارای فرزند سالم از شهر اصفهان برای اینکه بیان رحمشون را اجاره بدن نیاز دارم ،واسطه و دلال هم نیستم برای خودم میخوام قیمت توافقی ۰۹۳۷۵۳۷۴۰۵۴