2777
2789
عنوان

چيكار كنم

99 بازدید | 15 پست

دوستان من با يكي بودم يه ماه اسمش محمد بود الانم كه جدا شديم رفته به دوست دختر برادرش پيام داده گفته نگين بدرد نميخورد هر روز با يكي بود بخدا من همچين كاري نكردم و گفته بهش من از اول هدفم رل زدن با اون نبود فقط دوستي بود و اينكه اصلا بهم نميخورديم و سه روز فقط غيبت منو كرده و به دوست دختر برادرشم گفته اگه به برادرم نظر نداري بيا بأهم باشيم قصدم ازدواجه چيكار كنم من الان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن فراموشش کن دوست دختر برادرتم دارع سرکار میزارع چ بدردت میخورع آخه ی ذرع هم براش اهمیت نداری اصن

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

توهیچی .مگه بچه بازیه ؟چند سالشه پسره؟واقعا اینا میخان بشن مرد زندگی؟

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
پسره ٢٣  دختره ١٧

بنظر من خیلی خیلی زوده ازدواج با این سن برا پسر .تو روخدا جوونیتونو خرج این پسر بچه ها نکنین .

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷