2777
2789
عنوان

خس خس نوزاد

110 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها نینیم یکماهشه امروز صبح سینش خس خس میکنه بعد چند روز شکمش کار کرد رنگ مدفوعشدسبز و قهوه ای بود شیر که خورد یکم بعدش بعش اب جوشیده دادم یهو هرچی شیر خورد بالا اورد بچم مریضه؟ اخه دیروزم چندتا سرفه کوچیک کرد و خیلی میخوابه نمیدونم مریضه یا نه تو این کرونا میترسم بیدلیل ببرمش مطب

رفلاکس ،الرژی،نرمی حنجره 

پسر من هر سه رو داشت از بدو تولد که دادن بهم خس خس وحشتناک تا ۱سالگیش مدام بیمارستان و دکتر بودیم انشالله مال جوجه شما نیست شایدم سرماخورده اگر از صبح اینجوره ببرش دکتر مطبا خلوته 

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان پسر گلتون خوب شده شیر چی دادین 

بله ۱سال برام ۱عمر گذشت مشکل پسر من حاد بود اول گفتن مری و معدش سوراخه و لوله گذاشتن از بینی داخل معده گفتن اگر مستقیم شیر بخوره خفه میشه ۱ماه با لوله شیرش دادم وای برنگرده اون روزا😔شیر اپتامیل پپتی جونیور 

بله ۱سال برام ۱عمر گذشت مشکل پسر من حاد بود اول گفتن مری و معدش سوراخه و لوله گذاشتن از بینی داخل مع ...

اره عزیزم خیلی سخته منم دخترم از بدو تولد آلرژی رفلاکس داشت دختر منم پپتی جونیور خورد برای رفلاکسش چیکار کردین دخترم الا ۶ ماهشه ببلاک ای ار می خوره ولی خیلی لاغر ه رفلاکسش کی خوب شد رفلاکس دختر منم شدید بود فعلا یکم بهتره

شیر خودمو میدم روزی یبار شاید شیر خشک ببلاک بدم که دیروز و امروز ندادم

باید رژیم سخت بگیری اگه شیر خودتو می دی بهتره تحت نظر دکتر باشه چون خس خس سینه تا ماه ها می تونه پایدار باشه و بعدا دچار اسم بشه

اره عزیزم خیلی سخته منم دخترم از بدو تولد آلرژی رفلاکس داشت دختر منم پپتی جونیور خورد برای رفلاکسش چ ...

من پسرم تقریبا چندتا دوهفته بستری شد همه دارویی دادن بخاطر رفلاکس فقط شیر اپتامیل پپتی جونیور بهش بدید چون خودش رفلاکسو خوب میکنه و اینکه کپسول اموزول ۲۰ باز میکنم نصف صبح نصف شب این خوبش کرد باکلوفن هم درکنارش میدادم ولی اموزول واقعا اثربخشه اموزول ورقه ای نه قوطی الانم دکترش چندبار خواسته قطعش کنه نمیشه علائمش برمیگرده گفته بدش فعلا دختر تون رو ببرید فوق تخصص گوارش اطفال 

باید رژیم سخت بگیری اگه شیر خودتو می دی بهتره تحت نظر دکتر باشه چون خس خس سینه تا ماه ها می تونه پای ...

پسر من متاسفانه یه مقدار اسم گرفت و اسپری داده دکتر انقدر خس خس داشت تا ۱سالگی هر جا میرفتیم همه با تعجب نگاش میکردن