2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چرا سکته می کنی ..کرونا هم یه مریضیه روحیه تو از دست نده

دخترم اسم داره خودم فک میکنم گرفتم میترسم

همه علائم سرملخوردگی رو دارم

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

سکته نکن .من یبار اول عید فک کنم گرفتم درد و تب ولرز و سرفه خیلییی شدید و کمی تنگی نفس.الانم ۱۰روزه بویایی ندارم قبلش دوروز بدن درد درحد مسکن خوردن 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️
سکته نکن .من یبار اول عید فک کنم گرفتم درد و تب ولرز و سرفه خیلییی شدید و کمی تنگی نفس.الانم ۱۰روزه ...

چیکارکنم حالا؟

بایددکترربرم؟

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
یاابوالفضل همشو دارم😭

عه استرس نگیر همه دارن مبتلا میشن

برو ازمایش بده و بعدم تست کرونا برو بیمارستان شوهر یا کسی که باهاتم زندگی میکنه بره ازمایش بده

تو خونه م ماسک بزن عزیزم، دستشویی حموم جدا برو، آب و مایعاتم زیاد مصرف کن 

عه استرس نگیر همه دارن مبتلا میشن برو ازمایش بده و بعدم تست کرونا برو بیمارستان شوهر یا کسی که باها ...

ممنونم عزیزم واسم دعا کن دخترم کوچیکه آسم داره خیلی نگرانم

ممنونم عزیزم واسم دعا کن دخترم کوچیکه آسم داره خیلی نگرانم

ایشالا عزیزم. شایدم کرونا نباشه ولی به نظرم کلا اگر علائم کرونات زیاده همین امروز دخترتونو برو بذار پیش مامانت یا مادرشوهرت دوهفته دور باشه از خونه