2777
2789
عنوان

پدر شوهر

417 بازدید | 24 پست

خیلی از دست پدر شوهرم کلافه ام

ما طبقه بالاشون هستیم

خیلی بد دهنه

دائم در اتاقشان بازه و موقع رفت و اومد ما میاد بیرون و یه چیزی به شوهرم یا من میگه و اعصابمون

را بهم می ریزه

از دستش کلافه شدم دیگه طپش قلب گرفتم

خونه عوض کنید اگر نشد دلتون بزرگ کنبد که اهمیت ندید به این چیزا

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماهم طبقه بالای پدرشوهرمیناییم، منم خیلی دوس دارم خونه بخریم بریم، مادر شوهرم هر از گاهی حرصم میده

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼
سعی میکنیم یواشکی بریم ولی بچه کوچیک دارم سر و صدا میکنه

مسکن ملی ثبت نام کردی؟

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼

پدر شوهرت بیکاره ؟ 😑

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤