2777
2789
دوست دارم بخونم ، بچه مم با اين چيزا آشنا بشه، ما كه از بچگي نماز خوندن مامانمونو ديديمو باهاش جلسه ...

نه دوست عزیزم چ سوتفاهمی ولی خب شما یک قدم به سمت خدا بردارین مطمئن باشید خداوند واستون صد قدم برمیداره مثلا با خودتون عهد ببنید ک از این تاریخ تا فلان تاریخ حتما حتما نمازمو بخونم حالا اول وقتم نبود اشکال نداره ولی بود چ بهتر.فرقی ام نداره مهمانی باشم یا مهمان داشته باشم خرید باشم و یا...و اگر یک روز عهد شکنی کردید یک نوع تنبیه واسه خودتون در نظر بگیرید و بعد چند وقت ببنید چقدر این مسئله ک نگرانش بودین راحت حل شد و همیشه خودتون تمایل ب خوندن نماز دارین و نگران قضا شدنش هستید. و بعد چند وقت هم سر وقت میخونید و همینطور نزدیکو نزدیکتر به خدا میشین و فرزند عزیزتونم الگو میگیره😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی بیمعرفتم    

منم..... یادم نمیاد چیزی خواسته باشم و بهم نداده باشه..البته به جز یه چیز....که اونم از بی لیاقتی خودمه...

اما من هییییییچ کاری نمیکنم براش...

فقط گناه

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
اتفاقا منم نماز اول وقت خيلي دوست دارم، تاخير بيفته اصن يوقتا فراموش ميشه

رو گوشیتون باد صبا نصب کنین اذان که داد بخونید.اگه نمازتون قضاشد خودتونو اجبار کنید به خوندنش .اینطوری چون مجبورین فردا قضاشو بخونین پس هیچوقت فراموش نمی کنین.

انشاا... موفق باشین مارو هم دعا کنین بعد نماز

من اگه یه روز نماز نخونم حس بدی بهم دست میده سالهاست که تحت هر شرایطی نمازمو خوندم.خدارو شکر انشا ا. ...

خوش به سعادتتون. التماس دعا

نه دوست عزیزم چ سوتفاهمی ولی خب شما یک قدم به سمت خدا بردارین مطمئن باشید خداوند واستون صد قدم برمید ...

الان لاك داره ناخونام فردا پاك ميكنمو شروع ميكنم

ان شاءالله

از شماهم ممنونم خيلي

الان لاك داره ناخونام فردا پاك ميكنمو شروع ميكنم ان شاءالله از شماهم ممنونم خيلي

خواهش میکنم عزیزم انشاءالله ک نماز خوندن رو شروع میکنید و همیشه ادامه میدین😍❤اون ایه هم ک گفتم زیاد بخونید عالیه❤

منم..... یادم نمیاد چیزی خواسته باشم و بهم نداده باشه..البته به جز یه چیز....که اونم از بی لیاقتی خو ...

گناهکار شدم بدجور.. دیگه حساس نیستم رو تار موهام.. رو مانتو جلوباز. رو آستین کوتام  رو خیلی چیزا

گناهکار شدم بدجور.. دیگه حساس نیستم رو تار موهام.. رو مانتو جلوباز. رو آستین کوتام    رو خ ...

و هر بار که میخوای لباس بپوشی تا میخوای عذاب وجدان بگیری باز شیطون توی وجودت میگه حالا از دفعه بعد...

ن میاد میگه ولش کن دنیا دوروزه مهم دله ک پاک باشه دروغ نگی غیبت نکنی

عجب... خدا هر کسی رو یکجور در معرض آزمون قرار میده. شما رو با حجاب... منو با چیزای دیگه. خدا به هممون کمک کنه. شما واسه من دعا کن منم واسه شما دعا میکنم