2777
2789

از خود خدا بخواه. توی قنوتت برای خودت دعا کن.

قبل نماز سه بار استغفار کن. ذکر زیاد بگو.

سعی کن دائم الوضو باشی و به محض اینکه اذان گفت نماز بخونی. تاخیر بیفته تنبل میشی

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یادم میره یهو قضا میشه یادم میافته ولی ماه رمضون همه رو سر وقت میخونم دوباره از فردای عید فطر شل میشم

در سرزمینی که سایه آدم های کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است...
اوایل نیازی نیس حتما اول وقت باشه ولی سعی کن حتما نمازتو به جا بیاری بعد  ی مدت ک افتادی روی دو ...

دوست دارم بخونم ، بچه مم با اين چيزا آشنا بشه، ما كه از بچگي نماز خوندن مامانمونو ديديمو باهاش جلسه و مسجد ميرفتيم اين شديم! واي به حال بچه هاي ما كه هيچي نديدن! 

خودم و امثال خودمو ميگم سوءتفاهم نشه

من نمازخون بودم اونم سروقت نمیدونم چیشد اینطوری شدم     برام صلوات بدین آدم بشم دوباره

شما که انقدر دلت میخواد مثل قبل بشی سر نمازایی که ممکنه حتی تک و توک بخونی برای ما هم دعا کن.. 

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...

سلام احادیثی که درباره نمازن روبخون ...ازتاثیراتش میگن..سعی کن تااذان میگه بری بخونی ..

من خودم قبلنااینجوری بودم وقتی یاداون احادیث ومعجزات نماز توزندگی میوفتم تااذان میگه سریع دوست دارم برم بخونم..

اونقدری عاشق نماز صبحم که وقتایی که دیر میخوابم ازترس اینکه نماز صبحم قضابشه تا صبح بیدارمیمونم..

سعی کن خودت روعادت بدی تا اذان میگه بری بخونی بعدازیه مدت خودت نمیتونی ترکش کنی..هرچیزی تازش میچسبه..

یاد ماه رمضان افتادم من روزه رو با دل و جون دوست دارم اما نمازمو با دل و جون نمیخونم تند میخونم  ...

اگر سعی کنید به معنی اون سوره ها یا ذکر هایی ک میگید دقت کنید هم باعث کیفیت بالای نماز میشه هم بیشتر تمایل دارین نمازتون رو دقیق و با حوصله بیشتر بخونید

امتحانش کنید شاید نتیجه گرفتید😍🌸

اگر سعی کنید به معنی اون سوره ها یا ذکر هایی ک میگید دقت کنید هم باعث کیفیت بالای نماز میشه هم بیشتر ...

اره من امتحان كردم، وقتي به معني جملات نماز سرنماز خوندن فكر ميكني هم ميفهمي چي داري ميگي و خلوصت بيشتر ميشه و هم ناخوداگاه ارومتر ميخوني

سلام احادیثی که درباره نمازن روبخون ...ازتاثیراتش میگن..سعی کن تااذان میگه بری بخونی .. من خودم قبل ...

اتفاقا منم نماز اول وقت خيلي دوست دارم، تاخير بيفته اصن يوقتا فراموش ميشه