2777
2789
همه خوابن بد موقع گذاشتم تاپیکمو....

بیدارم بگو عزیزم 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

عجب 😑 عذر میخوام عزیزم اما مادر شوهرت فرهنگ و اصالت شخصیتی خودش نشون داده

مامانم گریع کرد خییلی مظلومه بعد از کلی دوندگی واسه جهاز که هنوز دارن قسطشو میدن تازگیام بچه م مریض بود یه کلام گلگی کردم از شوهرم برگشت گفت بچچچه با مادره مریض شه با مادره همین که پول دکترتو داده خداتو شکر کن خییلیا پول دکترم نمیدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانم گریع کرد خییلی مظلومه بعد از کلی دوندگی واسه جهاز که هنوز دارن قسطشو میدن تازگیام بچه م مریض ...

بگو پس ن میخوای نده مگه بچه از خونه بابات اوردی اینطوری میگه عجب ادمیه 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

ساید الجی وظرفشویی وماکروفر الجی و فرش ترکو بخارشوی جاروبرقی اتوپرسی ومعمولی وسرویس سوفله خوری و...مبل ومیزناهارخوری کلاسیکوووو...یعنی سال ۹۷فقط ۱۰۰تومن جهازم شد آخرشم اشک مامانمو درآورد جهاز برون گفت نمیام

مامانم گریع کرد خییلی مظلومه بعد از کلی دوندگی واسه جهاز که هنوز دارن قسطشو میدن تازگیام بچه م مریض ...

عزیز من مادرشوهرم زنگ میزنه سلام سلام چه خبر سلامتی

والان مدتهاست تو خونه ما نه دردی هست نه رنجی هست نه خبری هست جز سلامتی اگر غیرازین به مادرشوهر حرفی بزنی جات رو طناب پهنی یا درحال کوبوندن سرت تو دیواری یا کلت داره دود میکنه دیگه خود دانی انتخاب با خودته

عزیز من مادرشوهرم زنگ میزنه سلام سلام چه خبر سلامتی والان مدتهاست تو خونه ما نه دردی هست نه رنجی هس ...

ره اشتباه کردم مادر حسابش کردم کاری کرد چند ماه گریه کردم شیرم خشک شد

نمیدونم چرا آتیش گرفتم گفتم الان با یه بچه نمیتونم جداشم گفت فردا میگی با دوتا بچه نمیتونم...

کی بهت گفت اینو

چی ی بهش نگفتم چند ماهه حالم بده به نظرتون زنگ بزنم به خواهرشوهرم بگم کار مامانش خیلی زشته؟

ن اصلا ممکنه طرف  مادرشو بگیره خودت یکم آسیاست یاد بگیر کلا ی آدم دیگه شو بداخلاق نشد ولی رو نده 

ره اشتباه کردم مادر حسابش کردم کاری کرد چند ماه گریه کردم شیرم خشک شد

عزیز منم اینروزارو گذروندم بگم سرت درد میگیره با کوله باری از تجربه میگم سکوت سکوت فاصله تو چارچوب 

میگم فاصله نه ایتکه خونشون نریا نه برو مهمونیتو برو تلفنتو بزن شنونده باش لای منگنه افتادی سکوت کن دیگه خ مجبور شدی  فقط بگو چشم خشک و خالی کار خودتو کن یه طوری رفتار کن که حرفی برای زدن بهت نداشته باشن سکوت خ خوبه