2777
2789
عنوان

موش

1024 بازدید | 18 پست

سلام متاسفانه یک هفته خونه نبودیم برگشتم خونم اپارتمانیه و نوساز موش امده چسب موش گزاشتم،مثلی که از سقف کاذب میان

من وسواسی هستم هر روز جارو می کشم،حالا همسایم بنایی داشته و نبودم موش امده،عزیزان چه سمی خوبه،به جز چسب موش و 

تله موش رو بزار یکم پنیر سمی بزار روش درجا میگیرتش

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرگ موش. بچه نداری؟ اگه بچه داری سم نزن 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

چسب موش از همه بهتره خونه ما یدونه از بالکن اومده بود یه روزه چسب موش تو تله انداختش وایییی یادم نمیره وقتی موش رو دیدم رفتم تو حموم دو ساعت خودمو حبس کردم گریه کردم 😂 

واقعا می ترسم،خواهش می کنم اگه جاییو بلدین که فروش سم دارن یا تجربه موش سقف دارین بگین

جاهایی که بذر کشاورزی می فروشن دارن 

پدرشوهرم می خرید میزد به پفک مایع بود 

البته اگر بچه نداری سم بزن 

اینایی که توی سقفن چی؟چه جوری فراری بدمشون،خونه هم برای خودمونه چه جوری بفروشم توی کرونا کجابرم،وسای ...

سلام شما موشاتون ریشه کن شد من سه هفته اس امدم خونه جدید طبقه چهارم موش امده توخونه کوچیکه بچه ام هست تا الان پنج تا گرفتبم میخواستم تجربه شمارم بدونم اقسردگی گرفتم ازدست این موشا

سلام شما موشاتون ریشه کن شد من سه هفته اس امدم خونه جدید طبقه چهارم موش امده توخونه کوچیکه بچه ام هس ...

بله گلم،خبلی خرج کردم،اول دوازده تا چسب موش گزاشتم،کلا چهار تا موش گرفتیم،بعد سمپاش اوردم،سمپاشی کرد که فراری بدشون،بعد سم برودیفاکوم پاستا گرفتم توی سوراخی که ازش میامدن گزاشتم،اینا از لوله پکیج امدن،سوراخشونو با سیمان سفید و گچ بستم،دیگه نیستو نابود شدن