2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان باخواهرشوهرم حرف میزنم

میگ جاریم خیلی باسیاسته میگم چطور

میگ هرچی میخره اول ب مامانش میگ بعدا به ما

حتاچیزایی ک مهم نیستنوبه مانمیگه یچیزیو داره ها ولی مصلا من یا هرکی نیاز داره اصلا صداشو درنمیاره 

من الان باخواهرشوهرم حرف میزنم میگ جاریم خیلی باسیاسته میگم چطور میگ هرچی میخره اول ب مامانش میگ ب ...

سیاست داشتن مثلا وقتی یه چیزی خرید نگه فلان قیمته که بگن گرونه یا ارزونه بگه قیمت مناسب خریدم!

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..

انقد برا خودش احترام قائل باشه که اجازه نده کسی بتونه اعصابشو خورد کنه

وقتی ناراحته یا عصبی سکوت کنه مخل رو ترک کنه وقتی اروم شد با لحن مناسب حرفو جوری بزنه که شوهرش قبول کنه

شوهرشو پیش جمع ببره بالا .میوه پوست بکنه مخصوصا جلو مامان و ابجی شوهرش

کمتر از اسم و اقا بهش نگه مثلا علی اقا

انقدر بااحترام که به کسی هم اجازه ی دخالت نده

مثلا یه مساله ای هسا با شوهرش اختلاف دارن بگه فلانی من نظرم اینه در این مورد ولی خرچی شما بگید!!!و قطعا همون فکر خانومه با صدای شوهرش اخرسر به تصویب میرسه!

همیشه بوی خوب بده. همه منظم باشه چه خودش چه خونه اش. با بقیه در کمال ارامش و لحن خوب حرف بزنه و خو ...

چقدشماخووووووووووووووووبی😍😍😍😍😍😍هرچی گفدین اسکرین شات گرفدم

وقتی خونه مادرشوهره و درمورد یه مساله تو خونواده خودشون حرف میزنن نظر نده بلکه خودشو سرگرم کنه و اون محیط رو ترک کنه که اونام ببینن قصد دخالت نداره و نمیخواد مساله رو گنده کنه 

[QUOTE=146703721]وقتی خونه مادرشوهره و درمورد یه مساله تو خونواده خودشون حرف میزنن نظر نده بلکه خودشو سرگرم کنه و اون محل رو ترک کنه اینجوزی میفهمن قصد دخالت نداره و نمیهواد بعدا سرکوفت بزنه