2777
2789
عنوان

تیتر بتا

162 بازدید | 13 پست

سلام خانوما

من پریود نامنظم داشتم که با مصرف دوفاستون 30روزه شد.الان3روزه که عقب انداختم و ماه سوم اقدام هستم.یک روز قبل موعد بیبی چک استفاده کردم و هاله افتاد اما دو روز اخیر منفی شده.بنظر شما با این اوصاف شکی به بارداری هست یا بی نظمی پریودم برگشته؟

ممنون میشم اگر تجربه ای دارید به اشتراک بگذارید

در ضمن از علایم فقط حساسیت نوک سینه و گاهی دردشکم و کمر و ترشحات برای من هست همینطور حس بدمزگی در دهان و بزاق زیاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه فقط ماه قبل

عزیزم منم مشکل شمارو دارم و ۴روز تاخیر😢نمیدونم نامنظمی قبل برگشته یا یه خبراییه؟اخه اقدامم نداشتم تابیست سیکلم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
دوست داری باردار باشی؟من که خیلی دوست دارم...

اره عزیزم خیلی دوست دارم باردار باشم😍۱۰ ماه یساله اقدامم اینماه بخاطر عکس رنگی و مسافرت رفتن بی موقع شوهرم اقدامو بیخیال شدیم تابیست سیکل خدا کنه جفتمون باردار باشیم ولی برامن احتمالش ۱درصده

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
اره عزیزم خیلی دوست دارم باردار باشم😍۱۰ ماه یساله اقدامم اینماه بخاطر عکس رنگی و مسافرت رفتن بی موق ...

عزیزدلم خداکنه...من فردا میرم آزمایش میدم میشه برام دعا کنی؟برات صلوات فرستادن که انشالله باردار باشی

عزیزدلم خداکنه...من فردا میرم آزمایش میدم میشه برام دعا کنی؟برات صلوات فرستادن که انشالله باردار باش ...

ممنون منم فرستادم.انشاءالله مامانی😍😍😍