2777
2789
عنوان

😭😭😭😭کمک

108 بازدید | 9 پست

خانما خواهش می‌کنم اگر کسی دعا نویس خوب میشناسه که کارش و قیمتش خوب باشه به من معرفی منه خواهش مسکنم چند ساله قرآن خوندم اثر نکرده برای باطل سحر میخوام داره تمدید میشه هی منم اعتقادی نداشتم ولی واقعا دارم بیچاره میشم

ببخشید سراغ ندارم چه طلسمی هست حالا😢

طلسمی که برام بد بیاری و بد شانسی بیاره و‌تو کارام کره بخوره ‌وسیاه که واسه فوت هستش من  یک‌ماه پیش پدر بزرگمو تز دست دادم‌هیلی دوسش داشتند به ده روز نکشید اون یکی رو‌هم‌از دست دادم  واقعا باید یه نفر خبره باطل کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نفر هست تو شهرمون ولی آنلاین غیر حضوری نداره برای منم طلسم کرده بودن نزدیک عقد مون شوهرمم یه جوری شده بود میخواست عقد رو عقب بندازه دیگ باطل کرد خدارو شکر اکی شد 😍🙈

طلسمی که برام بد بیاری و بد شانسی بیاره و‌تو کارام کره بخوره ‌وسیاه که واسه فوت هستش من  یک‌ماه ...

عمر دست خداست نه کسی میتونه جلوش بندازه نه عقب 

توی احادیث وقرآن گفته شده

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
عمر دست خداست نه کسی میتونه جلوش بندازه نه عقب  توی احادیث وقرآن گفته شده

بله ولی شرایطم میدیدین اصلا باورتون‌نمیشد که چجوری مردن من پنج ساله  زندگیم نابود شده