2777
2789
مشکل خاصی نداشتیم. اختلاف عقیده بود ولی نه اونطوری که نشه تحمل کرد. کلا از هم خیلی دور بودیم مثل غری ...

اگه احساس تنهایی میکنی با کنار بودنشون بهتر بودی خب برگرد 

ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا
اگه احساس تنهایی میکنی با کنار بودنشون بهتر بودی خب برگرد 

احساس سربار بودن میکردم. وقتی مامانم یه دفعه گفت خودمون میرسونیمت، بازم باید میموندم؟ من تصمیم داشتم سه شنبه برم از پیششون ولی لحظه اخر نظرم عوض شد و گفتم میمونم. ولی مامانم یه چیزی رو بهونه کرد که من برگردم... خیلی دلم گرفت. رفتم تو دسشویی فقط گریه کردم داشتم میترکیدم

نمیخوام سرتونو درد بیارم... فقط لطفا دعام کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احساس سربار بودن میکردم. وقتی مامانم یه دفعه گفت خودمون میرسونیمت، بازم باید میموندم؟ من تصمیم داشتم ...

اخه من موندم ی پدرمادر چطور میتونن اینطور با بچشون رفتارکنن.اگه نمیشه برگردی پس به چیزای خوب فکر کن تو خونه هم با یه هنری سرتو گرم کن خدابزرگه

ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا
احساس سربار بودن میکردم. وقتی مامانم یه دفعه گفت خودمون میرسونیمت، بازم باید میموندم؟ من تصمیم داشتم ...

عزیزم خیلی بده اینجوری 😢

برات دعا میکنم خدا یه آدم خیلی خوب سر راهت قرار بده یکی ک جای خالی همه رو برات پر کنه و باهاش بی نهایت خوشبخت بشی❤

میشه یه لطفی برام بکنی؟ من امشب واقعا نیاز داشتم با یکی درد و دل کنم. ممنون که به حرفام گوش کردی یکم ...

باشه عزیزم .توکل بخدا کن همه چی درست میشه.چله یس حتما بردار و شیخ نخودکی رو واسطه قراره بده 

عزیزم خیلی بده اینجوری 😢 برات دعا میکنم خدا یه آدم خیلی خوب سر راهت قرار بده یکی ک جای خالی همه رو ...

ممنونم ازت مهربون

باور میشه همین الان که اینارو داشتم مینوشتم فقط اشک ریختم...

ممنونم ازت مهربون باور میشه همین الان که اینارو داشتم مینوشتم فقط اشک ریختم...

حالا برو صورتتو بشور و به چیزای خوب فکر کن

باشه گلم. فقط لطفا سر نمازت منو یاد کن

چشم حتما .منتظرم اذون بگن نماز بخونم یدفه بخوابم ی شوهرم نیس امشب دیگ حسابی شب زنده داری کردم خخخ

ممنونم ازت مهربون باور میشه همین الان که اینارو داشتم مینوشتم فقط اشک ریختم...

عزیزدلم خودتو اذیت نکن

هممون اوضاعمون همینه متاسفانه آدما نسبت ب هم خیلی بی وفا شدن

عزیزدلم خودتو اذیت نکن هممون اوضاعمون همینه متاسفانه آدما نسبت ب هم خیلی بی وفا شدن

من فقط امیدم به خداست

چون واقعا به این تیجه رسیدم هیچ کسی رو به غیر خودش ندارم هیشکی