2777
2789
چیشده گلم خدا بزرگه

تنها زندگی میکنم. من بدم نمیومد از مستقل شدن. خانواده ام هم تشویقم کردن یه جورایی اصرار داشتن.

الان ۴ ماهه. احساس بی کسی و غربت میکنم. حس میکنم از تنهایی دیوونه میشم.

تازگی ها پیششون بودم. ولی قشنگ احساس میکردم که دوست دارن زودتر برم. الکی تعارف میکردن که بمون ولی از رفتارشون کاملا مشخص بود....

خیلی بی کسم.به خدا میگم من هیچوقت تنهاییمو با گناه پر نکردم.  همیشه رضایت تو برام مهم بوده. بهش میگم خدایا لطفا یه عشق پاک یه ازدواج خوب قسمتم کن. نه اینکهبدتر تنهاشم...

من هیچ وقت با خانواده ام راحت نبودم. با بابام مثل غریبه ها بودم همیشه با ادب و احترام حرف میزدم بله، چشم، شما... نه شوخی نه خنده ایی. مامانم که مریض بود برای اینکه حالش بدتر نشه هیچوقت باهاش درد و دل نکردم..‌ دارم میترکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها زندگی میکنم. من بدم نمیومد از مستقل شدن. خانواده ام هم تشویقم کردن یه جورایی اصرار داشتن. الان ...

خواهر یا برادر چطور داری؟؟؟ان شالله که خدا یه قسمت خوب نصیبت کنه.مجردی و گفتن تنهایی خونه مجردی بگیری؟؟

ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا
خواهر یا برادر چطور داری؟؟؟ان شالله که خدا یه قسمت خوب نصیبت کنه.مجردی و گفتن تنهایی خونه مجردی بگیر ...

ازدواج کردن و راه دورن

من تا حالا یه کلمه با جنس مخالف حرف نزدم. همیشه گفتم انقدر صبر میکنم تا اونیکه قسمتمه...

بهم اعتماد دارن. خیلیم ازشون دور نیستم. ولی منو نمیخوان کاملا مشخص بود این مدت که باهاشون بودم مث یه مهمون باهام برخورد کردن. نه دخترشون...

اخ که دل منم پرحرفه... ولی نمیدونم چرا نمیتونم بگم

من میتونم بگم ولی کسی نیست ک باهاش حرف بزنم 😥

وقتی دو کلمه با شوهرم حرف میزنم میگه چقد حرف میزنی یا میگه غر میزنی یا مسخره میکنه حرفامو ترجیح میدم باهاش حرف نزنم نمیدونم شاید من با لحن بدی میگم ک اینجوری حس میکنه.. 😔

نمیتونی بری پیش مشاور؟ کسی که بدون غر زدن به حرفت گوش بده

قبلا هم رفتم خیلی آروم میشم پیش مشاور. ولی بخاطر کرونا این مدت نرفتم

آدم ازدواج میکنه از تنهایی در بیاد من با ازدواج تنهاتر شدم 😭

[QUOTE=146697389]ازدواج کردن و راه دورن من تا حالا یه کلمه با جنس مخالف حرف نزدم. همیشه گفتم انقدر صبر میکنم تا اونی ...[/QUOTخب این کارت خیلی خوبه.الان واقعا دوستی دختر و پسر انگار عادی شده و حجب و حیا از بین رفته.توکل کن بخدا ان شالله مشکلاتت حل میشه.فقط باید سرخودتو گرم کنی با کاری ک دوست داری یا سرکار رفتن

ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا
قبلا هم رفتم خیلی آروم میشم پیش مشاور. ولی بخاطر کرونا این مدت نرفتم آدم ازدواج میکنه از تنهایی در ...

حتما ادامه بده. تلفنی نمیتونی؟ من خودم یه مدت رفتم الان با این اوضاع تلفنیش کردن

[QUOTE=146697389]ازدواج کردن و راه دورن من تا حالا یه کلمه با جنس مخالف حرف نزدم. همیشه گفتم انقدر ص ...

اره فعلا دارم میرم کلاس رانندگی

خیلی دلم شکست... من میخواستم پیششون بمونم...

اره فعلا دارم میرم کلاس رانندگی خیلی دلم شکست... من میخواستم پیششون بمونم...

خوب کاری میکنی.چرا مخالفت نداشتن که بری.مگه باخونوادت مشکلی داشتی

خوب کاری میکنی.چرا مخالفت نداشتن که بری.مگه باخونوادت مشکلی داشتی

مشکل خاصی نداشتیم. اختلاف عقیده بود ولی نه اونطوری که نشه تحمل کرد. کلا از هم خیلی دور بودیم مثل غریبه ها... حتی مشاورم رفتم برای بهتر شدن روابطمون ولی اصلا همکاری نکردن...