2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه ندادم نمیدونم چطوریه پس چطور برا خواهرم اومده بود ؟؟؟

توی قسمت توافق نامه ها برو

ارسال سفارش عرضه اولیه، تیک اونو فعال کن

هروقت پیام اومد عرضه اولیه هس حسابتو شارژ کن ب میزانی ک سهام میخوای، خودش برات میخره تا یه سقفی

سلام ببخشید از ساعت 8 دارم جواب میدم، چشمام درد گرفت دیگه بله، بفرمایید 

خب سوال منم جواب بدید لطفا

یکی از آشناها میگه سهم خچرخش (چرخشگر) و بخریم میگه الان قیمتش اومده پایین بخرین ولی بعدا میره تا 9 هزار هر سهم . به نظرتون درست میگه؟

وای اومدی خدایی سوال منو ج بده میخام عرضه اولیه بخرم این هفتع

ایزی تریرر من هیچ کدوم از گزینه هاشو باز نمیکنه  پرتفوی وهریز وجه پیام  هیچ  باز نمیشه   به کارگزاری زنگ زدم اونم درست نشد   بنظرت چرا اینجوریه یکی گفت گوشیتو ریست کن ولی نمیشه همه چی پاک میشه 

اسم عرضه این هفته چیه؟

فک کنم #آبادا 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

برو تو ایزی تریدر، بعدش قسمت توافقنامه ها و خرید عرضه اولیه رو تیک بزن تا خودش برات بخره...

ممنون عزیزم تیکش زدم توافق نامه بود

یعنی خودش میخره دیگه !!!؟؟؟

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
دتماد دزهراوی سیمرغ غپینو غپونه قشیر   سبد منه ی ماهه گرفتم همش ضرر بود دوروزه تازه اصل پولم بر ...

خب دوتا دارویی و 4 تا غذایی همین میشه دیگه

سبدت خیلی ناقصه

ولی فعلا نگه دار

چند روز بعد بگو تا بگم چیکار کنی

توی قسمت توافق نامه ها برو ارسال سفارش عرضه اولیه، تیک اونو فعال کن هروقت پیام اومد عرضه اولیه هس ...

من اون تیک رو فعال کردم

یعنی دقیقا چهارشنبه برام پیام میاد ؟؟یا یک روز قبل ؟. 

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔

سلام 

به نظر شما سهم صبا# شگویا# دروز# رو بفروشم 

و به جاش خودرو# و خساپا# بخرم؟!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

دتماد دزهراوی سیمرغ غپینو غپونه قشیر   سبد منه ی ماهه گرفتم همش ضرر بود دوروزه تازه اصل پولم بر ...

عزیزم نظر شخصی من اینه که دوتا از غذایی هات و یکی از دارویی هات رو بفروش و سبدتو متنوع تر کن

مثلا از فلزات بگیر یه دونه فملی فولاد ذوب و...

از بانکی ها بگیر وتجارت وبصادر وبملت دی و...

از پالایشی ها بگیر شپنا شبندر و... شستا هم خوبه