2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

54 بازدید | 4 پست

من تیچر زبان کودکم قصد دارم  یه کانال رایگان اموزش زبان بزنم میشه راهنمایی کنید کانال تو چه برنامه ای باشه؟ چی جوری عضو بگیرم؟ برا رده 3تا7بهتره یا7تا10سال ؟؟از کتاب کار کنم  یا کاربرگ بفرستم؟؟ هدفمم اینه شهرت داشته باشم توی شهر و این خودش باعث ارتقا شغلیم میشه هدف مالی ندارم ازاین کانال زدن..ممنون میشم راهنمایی کنید

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

توی اینستا 

باید تبادل داشته باشی 

اول به اشناها و شاگردات اطلاع بده 

بعدم توی پیجای مخصوص کودک و نوجوان و آموزشی و اینجور جاها تبلیغ کن 

قبل اینکه ممبر یا فالورات زیاد بشن باید واسه ی تبادل پول بدی اما وقتی زیاد شدن دو طرف با تبلیغ پیج هم دیگه نیازی نیست پول بدید چون ممبراتون در یه حده

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام شما تیچر هستی از ما می پرسی به نظرم کارهایی که بشه توی خونه مجازی به بچه زبان یاد داد راستی ...

عزیزم بحث مجازیه من که از شیوه تدریس نپرسیدم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

سلام شما تیچر هستی از ما می پرسی به نظرم کارهایی که بشه توی خونه مجازی به بچه زبان یاد داد راستی ...

من از فضای مجازی سر در نمیارم خواستم به روز تر بشم