2777
2789
عنوان

کلومفین و لک بینی

88 بازدید | 15 پست

خانم ها من این ماه کلومفین خوردم....از ۱۴ سیکلم الان دو روزه لک بینی دارم....

کیا اینجوری بودن برای چی هست...برای خوردن کلومفین هست.... برام دعا کنید منم باردار شم...ممنون ازتون..

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

بچه ها من قرص میخورم ک باردار نشم چند هفته اس پریودام کمه با این ک غذا زیاد میخورم لاغرم میشم یه بارم پریودم انقدر کم بود  بی بی چک زدم منفی بود الانم پریودام از ده روز اومده ب 6-7 روز بنظرتون چقدر احتمال بارداری هست 

من بعضی وقتا حس میکنم شکمم ضربان داره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقت پریودیته عزیزم؟؟

نه عزیزم هنوز ۱۴ سیکلمه...هنوز ۱۵ روز دیگه وقتمه...

الان یک هفته که پاک شدم 

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
ایشالا که بارداری اما شاید پریود شده باشی

مگه میشه بعد یک هفته پاکی پری شد....

اخه مثل پری نیست...ترشح همرا با خون..

اهااا...خوب شاید لایه گزینی داری میکنی ایشالا که بارداری اما برو‌دکتر حتماااا

خدا کنه عزیزم باردار باشم...

اخه الان که قطع شده....اگه بیاد باید برم...دعا کنین قطع شه...باردار باشم...خدایا قربونت منم نگاه کن..

خدا کنه عزیزم باردار باشم... اخه الان که قطع شده....اگه بیاد باید برم...دعا کنین قطع شه...باردار با ...

عزیزم منم مثل خودت ۲ ساله منتظرم نی نی هستم میدونم چی میگی ایشالا خدا به هممون نگاه کنه منم این ماه امپول زدم منتظرم ببینم تا ۱ هفته دیگه موعد پری میشم یا نه ایشالا نه من بشم نه تو و باردار باشیم... من خیلی احتمال میدم بار دار باشی

عزیزم منم مثل خودت ۲ ساله منتظرم نی نی هستم میدونم چی میگی ایشالا خدا به هممون نگاه کنه منم این ماه ...

وای خدا کنه عزیزم ...ان شالله هر دومون مامانیم.... بیای تایپیک ما خیلی خوبه....صلوات میفرستیم دعا برداشتیم..بیا شاید به زودی توهم خبر بارداریتو بیاری..