2777
2789

چند روز گذشته؟ 

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نمیدونم دوفاستون مصرف کردم ۶ روز پیش قطع کردم 

ان شاء الله که بارداری گلم. 💜

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
ممنون عزیزم برات صلوات فرستادم برام دعا کن

ممنون گلم. منم براتون صلوات فرستادم 💜

بنظرم لانه گزینی باشه چون من همیشه قبل پری دارم قهوه ای کمرنگه بعدش پر رنگ میشه تا پری بیاد اصلا صور ...

من هیچ وقت این حالتو نداشتم همیشه یه دفه ای خون قرمز میاد ولی خب ایندفه میگم شاید هورمونام با هم ریخته باشه و باردار نباشم

من هیچ وقت این حالتو نداشتم همیشه یه دفه ای خون قرمز میاد ولی خب ایندفه میگم شاید هورمونام با هم ریخ ...

خب امکانش هم هست بهم ریخته باشه ولی چون تو اقدامی امکان لانه گزینی بیشتره بنظرم