اول اینو بگم راهنمایی کنید که مثل بقیه بیخیال باشم من آدم استرسی هستم 🙌🏻
من خیلی حرص و جوش میخورم واسه هرچی
ما ماشین لباسشوییم خراب شده بود لباسامون خیلی زیاد بود نمیتونستم با دست بشورم بچه کوچیک هم دارم دوتا، / اصلا نمیشد با دست بشورم خلاصه همه رو جمع کردم (خونه جاریم طبقه پایین ) فرستادم اونجا زنگ زدم بی زحمت بنداز ماشینت بشوره میام دنبالش با خودم فکر کردم گفتم زشته خلاصه خودم رفتم خلاصه دونه دونه رو سفیدا و مشکیا رو جدا کردم تو دوتا سبد که سریع تموم بشه منم اونجا بودم خودم گذاشتم تو ماشین دست اول رو شست در آوردم دست دوم رو همه رو جمع کردم گذاشتم داخل اومدم بالا
زنگ زد گفت وااااای میدونی چیکار کردی مای بیبی وسط لباسات بود همه لباستو خراب کرده و اصلا نمیتونی از اینا استفاده کنی خیلییی پیاز داغشو زیاد کرد
تا رفتم ببینم اشکام میریخت چون موقعه ای که رفتم خونشون برادر شوهرم اونجا بود با چشماش کم مونده بود منو بخوره که ابروم جلو همشون رفت مای بیبی لعنتی کجا بود شانس گند من ، این همه وقت تو لباس من نبودحالا از کجا اومد من کیف دخترمو انداختم ماشین که توشو نگاه نکردم مای بیبی تمیز گذاشته بودم براش توی کیف خودش که گند زدم
رفتم تا ببینم حسابی باهام دعوا کرد که هیچ کاری بلد نیستی بکنی من فقط نگاش میکردم حرفی نداشتم بگم گفتم اتفاقی بود افتاد چیزی نیست که
خلاصه بگم من یک بچه سه ماهه دارم یکی دوساله اذان صبح بیدار مبشم تا ساعت ۲ شب بیدارم و بدو بدو دنبال هردوشونم مادرا درک میکنن
سر هر موضوع کوچیکه حرص میخورم
بیایین بگین چطور بیخیال همه چی باشم
سر چیز کوچیک خودمو میکشم از بس فکر میکنم