2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی هست؟؟؟ 

ترس غیر ارادی از نزدیکی به طور شدید با واکنش جسمی

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
مشکلتون برطرف شده؟

ببین گاهی وقتا که آرومم اصلا دچار مشکل نمیشم

ولی بعضی وقتا این مشکلو دارم چون استرس دارم و عصبی ام 

ولی اینو بگم که بستگی به خودت داره خودت باید خودتو آروم کنی از اون انتظار نداشته باش ولی باهاش درمیون بزار

اه 👍 ممنون اطلاعاتم زیاد شد👍

🌹

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
چطوری برطرف کردی

ببین یک کانال تو تلگرام بود تجربیاتشون خوندم 

با پنبه دیلاتور درست کردم خیلی اسونه از سایز کوچیک شروع کردم 

دیدم اااا چقد راحته یک هفته تمرین کردیم بعد انجام شد

بخدا همش تَوَهُم ذهنمون

اصلا درد نداره

راحته

ذهنت اروم کن

عود روشن کن

پیاده روی

اهنگ گوش بده

شوهرت بیست دقیقه قبل رابطه ماساژت بده ریلکس کن

من سه سال از بهترین شبای زندگیم رو بخاطر این ترس لعنتی از دست دادم

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏
ببین گاهی وقتا که آرومم اصلا دچار مشکل نمیشم ولی بعضی وقتا این مشکلو دارم چون استرس دارم و عصبی ام& ...

من خودم این مشکل رو ندارم،دوستم داره،میخوام کمکش کنم،یعنی تا الان رابطه کامل داشتید؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز