وقتی به عکسای مجردی خودم نگاه میکنم همش در حال خندیدن و شاداب و سرحال بودم اما الان اصلا نیستم... حتی اگه سعی کنم بخندم چشمام برق قبل رو ندارن. ۴ ساله ازدواج کردم شوهرم بد نبود اما خب اینطور که دلم میخواستم هم نبود و تجربه دعواهای الکی زیاد داریم. چی کنم مثل قبل بشم؟؟ ☹️☹️
بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز
20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمیخورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که میترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
وقتی آدم سنش بالاترمیره.... درکش از مشکلات بیشتر میشه.... و این ناخودآگاه تاثیر میذاره رو روح و روان.. و وفتی روح و روانت درگیر باشه دست و دلت ب هیچ کاری نمیاد حتی لبخندت میشه تصنعی