2777
2789
عنوان

وای دارم ازترس سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماسک پوشیده بود ولی دستکش ن  حرصشون میگیره خودشون دارن بقیه ندارن دوس دارن ب بقیه منتقل بشه اگ ...

خدا لعنتشون کنه که همین جوری آزاد میان بیرون،،،نمیگن یکی پیرمرد پیرزنه،یکی بچه کوچک داره،،یکی مشکل قلبی داره،،،،،من خودم بشخصه یکی دیدم تو نونوایی سرفه خشک و چشما قرمز خس خس ،،،،از ترس تا این اومدهمه فرار کردن،،،،والا با آب وضدعفونی کننده ها که تو آب حل میشن  دوش گرفتم،،،آدم این روزا یکی هم عطسه کنه همه فرار میکنن،،،شایدم کرونا نداشت ولی مشکوک میزد

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.
خدا لعنتشون کنه که همین جوری آزاد میان بیرون،،،نمیگن یکی پیرمرد پیرزنه،یکی بچه کوچک داره،،یکی مشکل ق ...

😨😨وای عزیزم 

درسته حرفتون 

ولی وقتی ملت عروسی چن هزاری نفری  میگیرن توقع داری  بیرون نیان

وای بی اعصابیا 🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨 جیغ جیغو هم که هستی 😂😂😂😂🥴🥴🥴🥴🥴😨😨😨😨😨

وای وقتی اسم کاربری شمارو‌مببینم😂😂😂حس میکنم ویرانگرای هستن ک خداهم جلوشونو‌نمیگیره😂😂😂

😨😨وای عزیزم  درسته حرفتون  ولی وقتی ملت عروسی چن هزاری نفری  میگیرن توقع داری&nbs ...

انگاری عقل از سرشون پریده، اون هفته تو دوتا محله پایین ترما عروسی گرفته بودن توخونشون،،،،من میگم خودشون میخوان کرونا بگیرن راحت شن حرفی نیس ولی  چهار تا دیگه این وسط قربانی میشن واین حق ناسه،،،،،من از وقتی تو نونوایی مرد را این جوری دیدم،،،،دیگه نون هم تو اون تستر یا فر با حرارت صد عفونی میکنم

انگاری عقل از سرشون پریده، اون هفته تو دوتا محله پایین ترما عروسی گرفته بودن توخونشون،،،،من میگم خود ...

وای عزیزم😂حق داری من بودم اصلا نون نمیگرفتم 

اره همینه فکر خودشونو‌نمیکنن فکر چار تا جون بدبخت کنن ک الکی الکی دارن ازبین میرن

🤣🤣🤣🤣همیشه بخندی آره بابا آدم بعضی وقتا جوری واسه یه چیزی حرص میخوره بعدا میگی خدایا چقد الکی خود ...

😂😂😂اره 

ولی حس میکنم زنه ناراحت شد باید بفهمه ک کارش اشتباه بود 

الهههی عزیزم داشت میخندید صپای همسرش زد با مشتاق گفت ببین داره میخنده ی دفعه من بهش توپبدم پکر شد رفت😔😔😔

وای عزیزم😂حق داری من بودم اصلا نون نمیگرفتم  اره همینه فکر خودشونو‌نمیکنن فکر چار تا جون بدبخ ...

باورت میشه از اون نون وایی دیگه نرفتم نون بخرم از ترس از درشم رد نمیشم،،،،می رم از نون وایی یه محله دیگه😁😁😁