2777
2789
عنوان

سزارین

147 بازدید | 23 پست

سلام مامانا می خواستم راجب سزارین بدونم کسایی ک سزارین کردن بیان موقع وصل سوند درد داشتین ؟ موقع زدن امپول بی حسی چطور ؟ بعد عمل دردتون چطور بود ؟ وقتی شکمتون پاره کردن چیزی حس کردین ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوند خیلی چندش بود بد گذاشتن برام اذیت شدم. وگرنه زدن امپول بیحسی نخاعی هییییییچ دردی نداره. وقتیم شکمو پاره میکنن هیچی حس نمیکنی. فقط تکون میخوری رو تخت 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

این یه برنامست که همه بچه های هم سن بچه هاتون عضوشن ومیتونین با ماماناشون صحبت وتبادل نظر درمورد بچه هاتون کنین وسوال بپرسین...کلی  چیز دیگه مثل شعر داستان..

من عضوم به نظرم خیلی خوبه

از روی لینک میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb

نه سوند که اصلا اصلا نفهمیدم. موقع سزارین به شدت حالت تهوع داشتم ولی درد نه. بعدش خوب بالاخره درد داره یکی از سنگین ترین جراحی های شکمه

دختر عزیزم عاشقانه دوستت دارم امیدوارم برات مادر خوبی باشم. خدایا مواظب دختر کوچولوم باش

فقط لحظه پایین اومدن از تخت روز بعد عملم درد  وحشتناکی داشتم ک بمحض راه رفتن اروم شدم و دردام به کل رفت. راضی بودم.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

من ازاتاق عمل میترسم میخوام طبیعی شه، اما میدونم نمیتونم دردش تحمل کنم ولی اگه بتونم خیلی عالی بعد بدنیااومدنش راحت میشم برابدنمم مفید

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼

بیچاره مامانم سز بود

میگه هم درد سوند غیر قابل تحمله

هم اینکه برای مامانم بعد عمل یه شیعه هشت کیلویی روی شکمش گذاشتن تا شکمش جمع شه

خیلی درد داشت وخیلی عوارض روش گذاشت

هنوزم بعد سال ها درد میگیره شکمش

با اینکه بچه هم نموند😔