2777
2789
عنوان

کمک

76 بازدید | 9 پست

سلام خانومای گل ی سوال داشتم 

بردارزادم 2 سال و 2 ماهشه دختر خیلی شیرینه ولی هنوز راه نمیره دکترم بردن گفتن که مشکلی نداره باید تمرین کنید ولی زنداداشم تمرین نمیکنه خواستم بدونم ترسی نداره سوال بعدیم اینکه کلمه زیاد نمیگه درحد مامان بابا غیر طبیعی هست خیلی نگرانم اگه راه حلی میدونید بگید متشکر💗💗💗💗🙏💗🙏

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاثیر داره باشه چشم انجام میدیم خدا کنه راه بیفته که هممون حالمون بدع 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
اوووو خیلی خیلی دیر شده برا راه افتادنش واقعا کدوم دکتری بردن گفته مشکلی نداره؟

دکترش تهران بردن گفتن ببرین کاردرمانی یاد بگیرین چجوری تمیرین کنین ولی پاهاشو صفت نمیکنه خیلی شل نگه میداره اصلا تلاش نمیگنه دستشو میزاره زیر باسنش حرکت میکنه

نمیشینه؟چهاردستو پا میره؟به کمک میزی جایی راه نمیره؟

اره میشینه چهاردست و پا نرفت ولی رو زانوش میشینه دستشو زیر باسنش میزاره حرکت میکنه به کمک میز وا میسته راه نمیتونه بره

دکترش تهران بردن گفتن ببرین کاردرمانی یاد بگیرین چجوری تمیرین کنین ولی پاهاشو صفت نمیکنه خیلی شل نگه ...

ینی چهار دستچ پا هم نمیره؟

حتما حتما کاردرمانی ببرینش 

عضلاتش اگه تحلیل برن دیگه خیلی سخت راه می افته

ممنونم از همممتون ایشالله که خیر ببینید دوستتون دارم 💗💗💗💗💗💗💗💗💗