2777
2789
مال من ک اینطوری نیس دوتا 12نفره دارم مشکلی ندارن.  ابجیمم داره اوکیه

نمیدونم خیلیا میگن کووو چززیش نیست ولی من بدلم نمیشینه 

درهرصورت به خوشی استفاده کنین شما

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...
نمیدونم خیلیا میگن کووو چززیش نیست ولی من بدلم نمیشینه  درهرصورت به خوشی استفاده کنین شما

من ک راضیم. میدونی ک چینی زرین درجه بندی داره درجه یک و عالی. چند کیفیت متفاوت ک قیمتشونم متفاوته. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو ماشین ظرفشویی چطوره راحته؟

اره تو ماشين ظرفشويي ميزارمشون راحته اما موقع گذاشتن و برداشتن بايد با دقت بزارم كه لبه هاش نخوره به سقف يا كف ماشين

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
اتفاقا بهترین برند های دنیا دو ساله مربعی میزنن..خیلی سفره رو شیک تر نشون میده..داره به نظر من قدیمی ...

من سال ٨٦جهاز خريده بودم اونموقع چيني هاي خارجي تازه رفته بودن تو كار مربع چيني خودم هم المانيه

گرد تنها خوبی ک داره اینه ک نمیخاد خیلی برنج بریزی توش مربعا هرچی میریزی پرنمیشه😁

اره مربع ها پر نميشن تازه من اونموقع هم چيني امو مربع برداشتم هم اركوپالامو 

من سال ٨٦جهاز خريده بودم اونموقع چيني هاي خارجي تازه رفته بودن تو كار مربع چيني خودم هم المانيه

کم بود ..الان بیشتر مربع میزنن..ولی تو ظرفشویی گزاشتنش قبول دارم سخته ولی دم دستی که استفاده نمیکنه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
توس نیست از ظاهرشم مشخصه پردیس یاتقدیسه توس چینی بهمن ک من گرفتم 12نفرش یکونهصد بود

چرا این توسه، من واسه جهیزیم دقیقا همین طرحی گرفتم پارسال 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊

استارتر مهم دل خودته، من پارسال واسه جهیزیم دقیقا همینو برداشتم، خیلیا بهم گفتن قشنگ نیست و خزه و فلان، اما خودم و شوهرم دوس داشتیم گرفتیم، من یه دوازه نفره برداشتم با دوتا6نفره، یعنی کلا 24نفره، که شد 3تومن، از لحاظ لب پر شدن هم چون اینا گوشه هاشون خیلی تیز نیست واسه گذاشتن تو ماشین ظرفشویی هم زیاد فرقی با گرد ندارن، اما من یه پیشنهاد دارم برات، برو سرچ کن طرح موناکوی چینی زرین رو ببین، اگر به دلت نشست و پولشو داشتی اونو بگیر، حتی 12نفره بگیری ارزششو داره، چون شفافتره و کمی سبکتر 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊