2777
2789
چيني مربعي اولا خيلي وقته قديمي شده من دوازده ساله پيش خريدم بعد هم واقعا بدرد نميخوره خيلي مسخره اس ...

نظرتون محترم ولی من مدل دیگه ایم بگیرم گرد نمیگیرم مامانم و مامان بزرگامم همشون گرد داشتن ولی من از بچگی مربع دوست داشتم😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا گرد خیلی جدیده؟؟؟ مهم زیباییه چراتوذوقش میزنی خواهر بنظرم این چیزا ربطی به جدیدو قدیم نداره

ايشون هنوز نخريده اما من دوازده ساله دارم ايشون راهنمايي خواستن بيام الكي تعريف كنم ؟خوب بايد درست راهنماييشون كنم ديگه اينا همشون گوشه هاش ميپره خودم تحربه اشو داشتم بهتر از اينكه دو ميليون و نيم بده نتونه استفاده كنه 

چيني گرد از قديم بوده الانم هست كلا سبك چيني گرده

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
اره چینیه خوبیه ولی سطحشون ناهمواره متاسفانه نمیدونم چرا

مال من ک اینطوری نیس دوتا 12نفره دارم مشکلی ندارن. 

ابجیمم داره اوکیه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
چيني مربعي اولا خيلي وقته قديمي شده من دوازده ساله پيش خريدم بعد هم واقعا بدرد نميخوره خيلي مسخره اس ...

اتفاقا بهترین برند های دنیا دو ساله مربعی میزنن..خیلی سفره رو شیک تر نشون میده..داره به نظر من قدیمیه..عین چینی های خونه مادربزرگامون میشه...

البته بعضی گرد ها هم شیک هستن

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
شلوغ دوست ندارم خودم ساده لب نقره ای دوست دارم نامزدم میگه این بهتره

لب نقره قشنگ تره با قاشق نقره ای ،با پارچ و لیوان و مرغ خوری چینی تصور کن چقدر شیک میشه ،برا میوه خوری هم آزادی هر رنگ کارد و چاقو بخوای بخری بش میاد ،از من نقره ای چاقو سرامیک تک گل صورتی خیلی شیک شد

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
نظرتون محترم ولی من مدل دیگه ایم بگیرم گرد نمیگیرم مامانم و مامان بزرگامم همشون گرد داشتن ولی من از ...

بله عزيزم شما بايد به سليقه خودتون بخرين من فقط تجربه امو گفتم اتفاقا موقع خريد جهاز منم مامانم كلي گفت گرد بردار گفتم نه قديمي شده به سليقه خودم خريدم اما الان كارهاي جديد بازار همه گردن

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم