2777
2789
عنوان

کسانی که از قصد پز زندگیشون میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدم ما پز برداشت میکنیم 

تو کشور ما معمولا اونی که حالش خوبه را نمیپسندن

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
تو فامیل ما که خیلی زیادن نمونش جاریم خیلی پز ماشینشونو میداد و ماشین ما رو مسخره کرد حالا ماشین خود ...

دقیقا اینو منم تجربه کردم ماشین ما تو ارزونی ماشین خوبی بود ماشین طرف داغون بود ما اشتباه کردیم فروختیم اون دقیقا عین مال مارو خرید دو هفته بعد گرون شد همه چی ما دیگه نتونستیم بخریم حالا انقد پز ماشینشو میده حد نداره

لایک ندوس😡👊
فقط منظورم پول نیست حتی روابط عاشقیشونو میخان تو چشم بقیه کنن که بقیه ببینن خوشبختن

اوف نمونه شو دارم دور برم همش عکس از تمام لحظات زندگیش از غذاش ماشینش خونش کادوی شوهرش لباسش ارایشگاهش از همه چیش میذاره

.
نه اینجا ندیدم تو زندگیم زیاد دیدم

اینایی که پز میدن ادمای عقده ای  و کمبود داری هستن کا میخوان نشون بدن ما بهترینیم  فک نمیکنن ما چشم داریم و می فهمیم  آدم های تازه به دوران رسیده این کسی که واقعا بهترین باشه پز نمیده چون براش عادیه

بابا بزرگم خوب حرفی میزد

میگفت  گ‌ و ز  تو بازار مسگراس و لافم تو غریبی

حالا اینام اینجا کسی نمیشناستشون میان آی لاف میان آی لاف میاد ولشون کن بابا

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترییییین اتفاق زندگیم افتاد          عاچقتم خدا❤
شایدم ما پز برداشت میکنیم  تو کشور ما معمولا اونی که حالش خوبه را نمیپسندن

نه عزیزم اینایی من میگم وقتی از داشته هاشون میگن پشت سرش نداشته های طرفو میزنن تو سرشو میخندن بهش

لایک ندوس😡👊