2777
2789
عنوان

کسانی که از قصد پز زندگیشون میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 85 پست
دایی منم تا یاد دارم همه رو مسخره میکرد کسی مستاجر بود کار نداشت معتاد بود یا هر چی خدا همه رو به سر ...

من قطع رابطه کردم با عموم 

گفتن یه کلمه در مورد خودم حرفی بزنه ،میرم ابروشو میبرم .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیترسن چون خدا نه تنها نمیگیره ازشون بلکه روز به روز بیشترش میکنه  اینم شانس مایه

خدا باهاشون استدراج میکنه پشت سر هم نعمت میده هرجا دیدی یه ظالم پشت سر هم بهش نعمت میرسه بدون قراره تو اوج خوشی خدا ازش به فلاکت همه رو بگیره

لایک ندوس😡👊
نه عزیزم اینایی من میگم وقتی از داشته هاشون میگن پشت سرش نداشته های طرفو میزنن تو سرشو میخندن بهش

بله خب درسته این پز هست و بیشعوری البته

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
والا دخترخاله های من یکی از بدجنس ترین ادمای روی زمین هستن ولی روزبه روز خوشبخت ترن. همه رو هم میکوب ...

خب هنوز وقت عذابشون نرسیده یکی ممکنه تو پیریش تاوان بده یکی تو اوج خوشی

لایک ندوس😡👊
عزیزم موردایی من دیدم علنا شروع به مسخره کردن پایینتر از خودشون میکنن

اره واقعا اینایی ک علنا مسخره میکنن خب واقعا بی شخصیتن و پراز عقده 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
کاش اینجا بود منظورم تو واقعیته 

تو واقعیتم عزیزم کسی ک از اول داشته باشه و چشم و دلش سیر باشه هیچ وقت پز داشته هاشو نمیده ولی امان از یه سری آدم تازه به دوران رسیده

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترییییین اتفاق زندگیم افتاد          عاچقتم خدا❤
تو واقعیتم عزیزم کسی ک از اول داشته باشه و چشم و دلش سیر باشه هیچ وقت پز داشته هاشو نمیده ولی امان ا ...

دقیقا فقط آدمای بی اصالت اینطورن کسانی که یه عمر شاید خودشون سرکوفت خوردن حالا عقده هاشون خالی میکنن خدا به دادشون برسه

لایک ندوس😡👊
خدا قول نداده که تو این دنیا عدل وجود داشته باشه. تو این دنیایی که ما زندگی میکنیم خیلی وقتا عدالت و ...

اتفاقا من عدالتشو به چشم دیدم هیچ کسی نمیتونه از تاوان گناهاش قسر در بره

لایک ندوس😡👊
خدا باهاشون استدراج میکنه پشت سر هم نعمت میده هرجا دیدی یه ظالم پشت سر هم بهش نعمت میرسه بدون قراره ...

در این مورد حرفی ندارم 

فقط از این رفتار پز دادن تعجب میکنم 

پیش خودم میگم که چی بشه چرا این رفتار رو میکنه 

تو فامیلمون یکی هست یه دونه لیوان مخصوص دم نوش میخره میاره پز اونو میده البته پز همه چی رو میده ولی وقتی پز اینو داد خیلی تعجبیدم 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
بعضی از مردم اصرار دارند که خود را به دیگران بشناسانند ثروت خود را به رخ آنها بکشند اما این نوع آد ...

وای چقدر قشنگ گفتی دقیقا شادیشون وابسته به تفکر دیگرانه فقط کافیه نادیده بگیریمشون بدترین عذابه براشون

لایک ندوس😡👊