نه عزیزم اینایی من میگم وقتی از داشته هاشون میگن پشت سرش نداشته های طرفو میزنن تو سرشو میخندن بهش
بله خب درسته این پز هست و بیشعوری البته
معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم .اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
عزیزم موردایی من دیدم علنا شروع به مسخره کردن پایینتر از خودشون میکنن
اره واقعا اینایی ک علنا مسخره میکنن خب واقعا بی شخصیتن و پراز عقده
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
خدا باهاشون استدراج میکنه پشت سر هم نعمت میده هرجا دیدی یه ظالم پشت سر هم بهش نعمت میرسه بدون قراره ...
در این مورد حرفی ندارم
فقط از این رفتار پز دادن تعجب میکنم
پیش خودم میگم که چی بشه چرا این رفتار رو میکنه
تو فامیلمون یکی هست یه دونه لیوان مخصوص دم نوش میخره میاره پز اونو میده البته پز همه چی رو میده ولی وقتی پز اینو داد خیلی تعجبیدم
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤