2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر خریدی از کدوم سهام کی خریدی و چقدرسودی کردی توضیح میدی گلم،؟؟

همه ی عرضه اولیه ها از اسفند ۹۸ تا حالا دارم فقط عرضه اولیه شگویا رو اضاف کردم خساپا و وتجارت و شپنا و سخوز و رکیش هم دارم اینا هم عالین

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
همه ی عرضه اولیه ها از اسفند ۹۸ تا حالا دارم فقط عرضه اولیه شگویا رو اضاف کردم خساپا و وتجارت و شپنا ...

عرضه اولیه خوبه یعنی چقدرسود میده من میخوام تو کارگزاری های بالاتر سهام بخرم مثلا 500تومن یه تومن ولی چیزی سردرنمیارم بنظرت امکان داره مثلا 500تومن صفربشه یا هیچ موقع صفرنمیشه فقط بالاو پایین میشه؟؟؟خواهش میکنم راهنماییم کن اگه بلدی؟

عرضه اولیه خوبه یعنی چقدرسود میده من میخوام تو کارگزاری های بالاتر سهام بخرم مثلا 500تومن یه تومن ول ...

عرضه اولیه ها تا فروردین خوب بود سهم زیادی میرسید اما الان چون کد بورسی زیاد شده کم میدن سود نداره مثلا عرضه اولیه ی شستا الان کلی سود داده شما با ۵۰۰ تومن اگر میتونی یا شستا بگیر یا شگویا

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود