2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چقدر خریدی از کدوم سهام کی خریدی و چقدرسودی کردی توضیح میدی گلم،؟؟

همه ی عرضه اولیه ها از اسفند ۹۸ تا حالا دارم فقط عرضه اولیه شگویا رو اضاف کردم خساپا و وتجارت و شپنا و سخوز و رکیش هم دارم اینا هم عالین

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
همه ی عرضه اولیه ها از اسفند ۹۸ تا حالا دارم فقط عرضه اولیه شگویا رو اضاف کردم خساپا و وتجارت و شپنا ...

عرضه اولیه خوبه یعنی چقدرسود میده من میخوام تو کارگزاری های بالاتر سهام بخرم مثلا 500تومن یه تومن ولی چیزی سردرنمیارم بنظرت امکان داره مثلا 500تومن صفربشه یا هیچ موقع صفرنمیشه فقط بالاو پایین میشه؟؟؟خواهش میکنم راهنماییم کن اگه بلدی؟

عرضه اولیه خوبه یعنی چقدرسود میده من میخوام تو کارگزاری های بالاتر سهام بخرم مثلا 500تومن یه تومن ول ...

عرضه اولیه ها تا فروردین خوب بود سهم زیادی میرسید اما الان چون کد بورسی زیاد شده کم میدن سود نداره مثلا عرضه اولیه ی شستا الان کلی سود داده شما با ۵۰۰ تومن اگر میتونی یا شستا بگیر یا شگویا

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792