2777
2789
عنوان

بچه هاتونو واسه راحتی خودتون نفرستی توکوچه اه😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من#هیچ_من_سکوت

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
مگ این روزام بچهاشون میرن توکوچه؟خیلی ساله ندیدم بچه ایی بچگی کنه توکوچه بازی کنه😐😐😐😐😐

بیایی شهر من میبینی . در هر کوچه  20 تا بچه بازی میکنن .

بدون مایک و دسکش .

میاندواب 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

چرا پنجره رو باز نمیکنی همون فضای خونه داره مسموم میشه بذار هوا جدید بیاد 

کاش بودی سرم را روی شانه هایت می‌گذاشتم و می‌بوسیدمت.وقتی بودی آنقدر بزرگ نبودم وقتی هم که رفتی بزرگ نشدم.خوش به حالت کاش من را هم میبردی.دلم برایت تنگ است همیشه عاشقت هستم.با اینکه هیچ خاطره یی از با تو بودن ندارم ولی هر روز با خاطراتت زندگی میکنم در لحظه خودمو در کنارت تجسم میکنم .نمیدانم دیوانگیه یا عشقه. هرچی هس ،حس خوبیه حس با توبودن😍مادرم😘

ای قربون دهنت 

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

تو کوچه مام ی زنه گرفته بچه هاش صب تا شب ولن تو کوچه اخه چ کنم هم دلم میسوزه هم میترسم ب دیگران بدن اخه بچه های مام بالاخره مثلا سوپر میرن ای خدا 

turk ghizi✌کاربر اژدها وارد میشوم هستم
اوف بچه هاشون ک میرن هیچ خودشونم میرن میشینن فقط اسم شهرستانیای بیچاره بددر رفته  🤦🏻‍♀️🤦🏻 ...

واقعا ندیدم شهرستانم هستم هرشهری میشه شهرستان اگ منظورت تهرانه .خانم

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪