2777
2789
عنوان

سونو در آب

2972 بازدید | 44 پست

کسی انجام داده؟

بعد از انجامش مراقبت خاصی داره؟ لکه بینی هم داریم بعدش؟

بعد از انجامش کی اجازه ی انجام رابطه جنسی داریم؟

کسی میدونه اینا رو لطفا راهنماییم کنید

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       

اولین باره میشنوم تو ایران مگه هست؟؟؟

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین باره میشنوم تو ایران مگه هست؟؟؟

بله انجام میدن

برای مامان شدنت صلوات فرستادم

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       
بله انجام میدن برای مامان شدنت صلوات فرستادم

مرسی عزیزم خدا حاجت دلتو بده 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
زایمانه  ن سونو

نخیر سونو

تشخیصیه و دقیق تر

امروز انجام دادم

فقط این سوالا ذهنمو درگیر کرده

کاش کسی که تجربشو داره پیدا شه راهنماییم کنه

زایمان تو اب شنیدم سونوگرافی ولی نه اونم تو ترکیه هستش که خواهر زنداییم رفته بود 

زایمان تو اب شنیدم سونوگرافی ولی نه اونم تو ترکیه هستش که خواهر زنداییم رفته بود 

نه دیگه میگم که خودم امروز انجام دادم فقط جواب این سوالا رو نمیدونم

نه دیگه میگم که خودم امروز انجام دادم فقط جواب این سوالا رو نمیدونم

هزینش چقد بود فرقش چی بود؟؟؟

دکتر واسه من نوشته بود باردار شدم نشد که برم 😑

واژینال؟

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
نخیر سونو تشخیصیه و دقیق تر امروز انجام دادم  فقط این سوالا ذهنمو درگیر کرده کاش کسی که تجر ...

همونجا از دکترتون سوال میکردید ، سوالهای مهمی هم هست ، در هر صورت فرق چندانی با واژینال نداره ، فقط مقدار کمی آب و نمک وارد واژن میشه

سلام😊