2777
2789
عنوان

ناف بچم😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 23 پست
دختر منم همین طوری بود مدام از نافش چرک میومد و یه تیکه مثل به قول شما ماش تو نافش مونده بود یه دکتر ...

جدی؟دردش نیومد گریه کنه؟بعد نافش خوب شد؟

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
جدی؟دردش نیومد گریه کنه؟بعد نافش خوب شد؟

نه اصلا دردش نیومد کلا خواب بود. بلافاصله خوب شد ولی یه کم نافش ورم داشتم یک ماهی طول کشید تا ورمش بخوابه و شکل ناف طبیعی رو به خودش بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا دردش نیومد کلا خواب بود. بلافاصله خوب شد ولی یه کم نافش ورم داشتم یک ماهی طول کشید تا ورمش ب ...

اها ممنون عزیزم ناف بچت دقیقا همین شکلی شده بود؟بعدباید بسته بشه نافش یا باز میمونه؟

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
اها ممنون عزیزم ناف بچت دقیقا همین شکلی شده بود؟بعدباید بسته بشه نافش یا باز میمونه؟

عزیزم ناف بچه م باز باز بود و یه تیکه توش مشخص بود انگاری ناف از ته در نیومده بود بعد که بردمش دکتر دیگه چرک نکرد و به مرور بسته شه

عزیزم ناف بچه م باز باز بود و یه تیکه توش مشخص بود انگاری ناف از ته در نیومده بود بعد که بردمش دکتر ...

آها مرسی عزیزم

این چرکه؟؟عزیزم ببر دکتر هر کاری دکترت میگه بکن نظرات ما شاید بد تر کنه در این موارد بهتره نظر سنجی نکنی

ناف بچه رو بزور کندی؟یا خودش افتاد ؟

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
 این چرکه؟؟عزیزم ببر دکتر هر کاری دکترت میگه بکن نظرات ما شاید بد تر کنه در این موارد بهتره نظر ...

نه خودش افتاد..بردم گفت گوشت اضافه ست الکل بزن گفتم بپرسم اینجا کسی بچش اینجوری بوده یانه

نه خودش افتاد..بردم گفت گوشت اضافه ست الکل بزن گفتم بپرسم اینجا کسی بچش اینجوری بوده یانه

هر کاری دکتر گفته بکن مال دختر من یه چیز سیاه ته نافش مونده بود هم دکتر گفت الکل هم یذره بتادین با اب جوشیده رقیق میکردم میزدم بهش تا خشک بشه و بره  کلا اصلا سر خود چیزی بر نداری بزنی انگولک هم نکن سعی کن اب بهش نخوره زود تر خشک بشه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......