ماهگل۱۳۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 121 عنوان اکیپ جی اچ 1707 بازدید | 12 پست هلو لاوامخوبین چطورینمیگم کیا مث من عاشق اکیپ جی اچن(اکیپ شکیب اینا)رو کدوم کراش دارین؟؟من رو طاها❤❤❤تا حالا دیدیشون تو میتینگ یا جای دیگه ایشمارشونو دارینمن دارم و پیج اصلیشون تو لایکی با همین شمارش ولی خاموشهشماره شکیب و طاهارو دارم خداجون ی ارامش خوب بهم بده ک دیگه هیچ نیازی ب محبت دیگران نداشته باشم عاشقتم راسی ۲۸ ام ک تولدمه ازتون انتطار کادو دارما 1399/04/29 | 16:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهگل۱۳۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 121 من خیلی خیلی دوسشون دارمممم خداجون ی ارامش خوب بهم بده ک دیگه هیچ نیازی ب محبت دیگران نداشته باشم عاشقتم راسی ۲۸ ام ک تولدمه ازتون انتطار کادو دارما
haaniiii عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 889 میشناسمشون ولی کراش ندارم😟 همون همجنس گــــــــرا ها رو میگی دیگ شکیب بانمکه همجنسگرا نیستن عزیزم
ماهگل۱۳۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 121 میشناسمشون ولی کراش ندارم😟 همون همجنس گــــــــرا ها رو میگی دیگ شکیب بانمکه اره شکیب و طاها و مبینتامبوی هستن و همجنسگرااسماشونم شکیبا و تارا و مبینا بوده خداجون ی ارامش خوب بهم بده ک دیگه هیچ نیازی ب محبت دیگران نداشته باشم عاشقتم راسی ۲۸ ام ک تولدمه ازتون انتطار کادو دارما
ماهگل۱۳۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 121 خوشم میاد ولی ن درحدی که پیگیرشون باشم من میمیرم براشون خیلی پیگیرشونم خداجون ی ارامش خوب بهم بده ک دیگه هیچ نیازی ب محبت دیگران نداشته باشم عاشقتم راسی ۲۸ ام ک تولدمه ازتون انتطار کادو دارما
ماهگل۱۳۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 121 همجنسگرا نیستن عزیزم همجنسگرا عن خداجون ی ارامش خوب بهم بده ک دیگه هیچ نیازی ب محبت دیگران نداشته باشم عاشقتم راسی ۲۸ ام ک تولدمه ازتون انتطار کادو دارما
ماهگل۱۳۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 121 مگه ترنس نیستن🙄 ن عزیزم دخترن اما تامبوی خداجون ی ارامش خوب بهم بده ک دیگه هیچ نیازی ب محبت دیگران نداشته باشم عاشقتم راسی ۲۸ ام ک تولدمه ازتون انتطار کادو دارما
ماهگل۱۳۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 121 اینجا جای این تبلیغات نیست گزارش زدم برات من تبلیغ نمیکنمداریم درموردشون حرف میزنیموالا خداجون ی ارامش خوب بهم بده ک دیگه هیچ نیازی ب محبت دیگران نداشته باشم عاشقتم راسی ۲۸ ام ک تولدمه ازتون انتطار کادو دارما