2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با همسرم رفته بودیم سونو گرافی ۱۸ هفتگی که جنسیت نی نی خشگلمون رو بفهمیم والبته غربالگری مرحله دوم رو هم انجام بدیم.

همسری خعلی دخمل دوس داشت ومن میترسیدم اگر دختر نباشع یه موقع ناراحت بشه واسه همین همش بهش میگفتم بچمون پسره و دختر نیست خلاصه قبل اینکه بریم پیش اقای دکتر شرط بندی کردیم که اگر بچه دختر بود باید دست از طرفداری تیمش که استقلال بود برداره و پرسپولیسی بشه(چه دل خوشی داشتیم و از ماجرا بیخبر بودیم)خلاصه شوشو قبول کرد و قرار شد اگه بچه دختر بود پرسپولیسی بشه اینم بگم که از اون استقلالیای دو آتیشه است.

خلاصه اینم میدونید که سونو گرافی های غربالگری باید شکمت سیر باشه و آب قندی چیزی قبلش بخوری که بچه پیدا باشه (دقیق نمیدونم برا چی)منم مدام اب قند وآبمیوهدمیخوردم که یه موقع رفتیم تو آقای دکتر نگه دوباره برو یه چیزی بخور و بیا چون سونو گرافی هم خیلی شلوغ بود اما کاش اینو می گفت و دلمون رو با این میترسوند نه ....

رفتیم تو مطب منم دراز کشیدم همسرم هم بالا سرم بود آقای دکتر سونوی قبلی رو خواست از مون ماهم دادیم بهش منم لباسمو دادم بالا و آقای دکتر شروع کرد تا اون دستگاه رو گذاشت رو شکمم گفت گشنه ای مگه منم گفتم نه🙄یه کمی که دقت کرد ده ثانیه نشد که گفت آمفالوسل منم که نمی دونستم یعنی چی  گفتم یعنی بچم مشکل داره البته با گریه اونم توضیح داد که مثل فتخ ناف میمونه و اطرافتون نداشتید کسی رو که فتخ نافش رو عمل کنه منم گفتم نه یه کمی دوباره بررسی کرد و گفت بچه دختر هم هست من دیگه اصلا برام مهم نبود جنسیتش چی میشه فقط دعا دعا میکردم اشتباهی دیده باشه و شاید چون شکمم خالی بوده اینو دیده اما زهی خیال باطل

من شوکه شده بودمو نمی دونستم چی میگه الانم که دارم مینویسم دارم گریه می کنم 😥صدای قلبش رو برامون گذاشت شوهرم دستمو گرفته بود وبغض کرده بود به هیچکس نگفته بودیم داریم میریم سونو گرافی که جنسیتش رو بفهمیم الان که رفتیم چی بهشون بگیم؟فقط گریه میکردم که دکتر کارش تموم شدمن حتی یه لحظه هم به سندرم داون فکر نمی کردم اما دکتر گفت باید امبنو سنتز بدید که بفهمیم بچه مشکل دیگه ای نداشته باشه منم که نمیدونستم امینو سنتز چیه گفتم مثلا چه مشکلی گفت اینکه علت امفالوسلش چی بوده شاید به خاطر سندرم داون باشه یا نه فقط امفالوسل خالی😢

عزیزم زودتر ازمایشو بدین انشالله که هیچ مشکل خاص وحادی نباشه

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

نمیدونستم داره چه اتفاقی می افته فقط گریه می کردم دکتر اسم سه تا دکتر زنان رو بهمون داد گفت برید پیش یکی از اینا شوهرم گفت کدومشون بهتره اما دکتر گفت اصلا مهم نیست فقط هر کدوم الان باز باشه و کارتون رو انجام بده تا دیر نشده ساعت ده شب بود دکتر اسم یکی از اونارو گفت که مطبش تو همین خیابونه برید ببینید هست یا نه

سریع از مطب سونو بیرون رفتیم و مطب دکتر رو پیدا کردیم با اسانسور رفتیم بالا یه جای قلبم می گفت اشتباه کرده اشتباه دیده اما بازم گریه می کردم همسرم تو اسانسور بغلم کرده بود نمیتونست ارومم کنه چون خودشم گریه می کرد به مطب دکتر رسیدیم خلوت بود منشی اومد بهش سونو رو نشون دادم گفتم نشون خانوم دکتر بده و هر چی دکتر سونو گفته بود رو بهش گفتم اونم گفت وقت نداریم وخانوم دکتر که اسمش غریب لکی بود سزارین اورژانسی داره ۱۲ شب حالمو که دید سونو رو برد نشون داد و اومد بیرون گفت شاید وقت نکنن بنشینید اما اگه وقت نشد باید برید میل خودتون.

منم گفتم باشه میشینیم همینطور که منتظر بودیم و منم گریه میکردم همه اونایی که تو مطب بودن نگام می کردن با تعجب اما اصلا برام مهم نبود فقط گریه میکردم

تو گوشی شوهرم تو نی نی سایت آمفالوسل رو سرچ کردم اما چیزی پیدا نمی شد تو گوگل هم چن تا عکس از نوزاد با امفالوسل که خیلی وحشتناک بودن و اوضاعشون ناجور بود پیدا کردم حالم بد تر شد

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز