2777
2789
عنوان

خرید اینترنتی

40 بازدید | 8 پست

سلام من از یه گروه اینترنتی جنس خریدم الان ارسال نمیکنن دیگه پیم هامو نمیخونه میتونم بگم بانک پولمو از حسابش برگردونن حساب خودم درسته زیاد نیست ولی زورم میاد یکی سرم کلاه بزاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک نکنم بشه

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

منم خرید اینترنتی میکنم جنسای تولیدی رو میفروشم نه عزیزم کاری نمیتونی بکنی ب هر کسی نمیشه اعتماد کرد تا الان چند نفر از کارای کانال من کپی کرده تو کانال خودش گذاشته همه رضایت مشتریا همه واریزیا منو گذاشته فهمیدن جریمش کردن

حالامن سفارش دادم پیجه هم فرستاده پست نمیاره الان چن روزه میگن منتظرباش

الان اداره پست سرش شلوغه همه خرید اینترنتی میکنن کرونا اومده دو روز بسته هارو نگه میدارن برا گندزدایی یه موقعه ها طول میکشه