2777
2789
عنوان

مهمون سرزده

239 بازدید | 8 پست

سلام به همگی بیاین باهم یه خاطره خنده دار از مهمون سرزده یا مهمونی رفتن یا هر چی که دوس داشتین تعریف کنیم بخندیم من خودم یه بار یکی از فامیلای دورمون که تو این شهره اومد خونمون منم اون روز دل درد داشتم حال نداشتم خونه رو جمع و جور کنم یکی آیفون رو زد منم از بالکن رفتم نگا کنم ببینم کیه بعد اون خانمه با دخترش داشتن بالکن ونگا میکردن منم الکی گفتم ااا شمایین؟ الان درو باز می کنم بعد یادم رفت درو باز کنم از بس کارداشتم دویدم همه چی رو جمع کردم ریختم تو کابینت دیدم ای واای درو باز نکردم بعد هو هولکی رفتم پایین درو باز کردم گفتم ببخشید آیفونمون خرابه نفهمیدم هنوز جلو در هستید اونام خیلی بهشون برخورد بعد اونا مامور آب اومد آیفون رو زدم اونام دیدن گفتن انگار آیفونتون همچین خراب نیست آبروم رفت تازه هرچی در کابینتارو باز می کردم یه عالمه چیزای بی ربط اونجا بود اونام میدیدن😂🤣🤣🤣😂😂😂

هر وقت خدا در شادی را به روی انسان می بندد در دیگری را باز می کند اما انسان آنقدر خیره به درهای بسته میشود که در باز را نمی بیند. هر اسمی گذاشتم نی نی سایت قبول نکرد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا اگه شما هم دوس داشتین بگین

هر وقت خدا در شادی را به روی انسان می بندد در دیگری را باز می کند اما انسان آنقدر خیره به درهای بسته میشود که در باز را نمی بیند. هر اسمی گذاشتم نی نی سایت قبول نکرد😔

یدفعه ما سرزده رفتیم خونه دوست بابام حدود نیم ساعت راهه رفتیم دم در کارشون داشتیم دیگه اصراااار شام بمونید

خانمش برنج شوید پخت تا شوهرش کنسرو ماهی بخره با برنج شوید بخوریم بعد شوهرش رفته بود از رستوران خورش قیمه خریده بود به هوای اینکه خانمش برنج گذاشته

هیچی دیگه شوید پلو با قیمه خوردیم😀😀😀

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
یدفعه ما سرزده رفتیم خونه دوست بابام حدود نیم ساعت راهه رفتیم دم در کارشون داشتیم دیگه اصراااار شام ...

😊😃😄😄هماهنگ نکردن😅

چرا هیچ کس نیست؟ پر بازدید نمی خوام فقط حوصله م سر رفته بود 😔